ASTROLOG OTKRIVA DETALJE IZ HOROSKOPA POP ZVEZDE: Severina ponovo mama!
Foto: Dragana Udovičić

SUDBINA

ASTROLOG OTKRIVA DETALJE IZ HOROSKOPA POP ZVEZDE: Severina ponovo mama!

Stars -

Kojićeva ima velike šanse da 2019. godine rodi devojčicu, prognozira Velimir Remić.

Severina Kojić (46) privlači pažnju gde god da se pojavi, a šta je sve zapisano u njenom horoskopu, otkrio nam je astrolog i pisac Velimir Remić.

foto: Privatna Arhiva

- Seve je rodena u znaku zemljanog i domaćinskog Bika, a Sunce joj se nalazi u desetoj kući karijere, dok su joj podznak i Mesec smešteni u vatrenom Lavu. Zbog jakog podznaka i Meseca koji se odnosi na popularnost, uvek će biti u žiži i sa lakoćom ce da vlada masama - kaže astrolog i dodaje da za hrvatsku pevačicu ne postoje prepreke, ali da joj je veoma problematična 12. astrološka kuća:

- Ta kuća joj je u znaku Raka, čiji vladar Mesec je u prvom polju horoskopa, koje se odnosi na njenu licnost. Zbog ovakve pozicije vladara polja tajni, Severina nije uspela da sakrije svoju intimu, pa je izbio i veliki skandal 2004. godine. Kojićeva ima sedmo polje u znaku Vodolije, a Uran kao vladar smešten je u Vagi, znaku braka. Uran je razvod, a Vaga je brak, tako da je moralo da dođe do propasti prve partnerske zajednice.

Remić pak ističe da Severinin brak sa Igorom Kojićem ima dobru perspektivu.

foto: Dragan Kadić

- Igorovo Sunce je u Lavu, a njen je Mesec u istoimenom znaku. To znači da imaju konjunkciju Sunca i Meseca, što predstavlja pravu sliku muža i žene koji se savršeno slažu, vole i poštuju. Sa dolaskom jeseni i zime, Severina i Igor bi trebalo da porade na potomstvu. Ulazak Jupitera u njeno peto astrološko polje koje se odnosi na decu, oznacava početak veoma dobrog ciklusa. Naime, Jupiter iz njene pete kuće biće u moćnom vatrenom trigonu sa njenim podznakom i Mesecom, pa bi Kojići u 2019. godini mogli da dobiju dete. Da bi uspešno iznela tu trudnocu, Severina treba strogo da miruje, da se povuče sa scene i okrene duhovnosti.

Po Remićevom mišljenju, ova godina je naporna za Severinu.

foto: Beta Dragan Gojic, Dragan Kadić

- Uran pravi aspekt konjunkcije sa njenim Suncem u Biku, što joj donosi tenziju, nemir, nervozu. Pred sam kraj ove godine, počeće mnogo pozitivniji period za ostvarenje njihove želje koja se odnosi na dobijanje deteta. Do sada se to nije moglo ostvariti zbog toga što je tranzitni Saturn iz petog polja prošle godine bio u lošem aspektu - opoziciji sa njenom Venerom i Marsom u Blizancima, što je proizvelo pobacaj koji je veoma teško podnela. Pred Severinom i Igorom je izuzetno plodan period koji treba da iskoriste za vantelesnu oplodnju, zahvaljujuci kojoj bi ovog puta trebalo da postanu srećni i ponosni roditelji - zaključio je Remić.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track