SENŽANA DAKIĆ O SEKSU NA VEČE, DROGAMA I PROSTITUCIJI: To bi bilo poštenije, muškarci ugrožavaju obične žene!
Foto: Marina Lopičić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SENŽANA DAKIĆ O SEKSU NA VEČE, DROGAMA I PROSTITUCIJI: To bi bilo poštenije, muškarci ugrožavaju obične žene!

Stars -

Voditeljka Snežana Dakić govorila je o zabranjenim temama i tom prilikom otkrila zbog čega smatra da je bolje konzumirati marihuanu nego alkohol.

RAZVOD

Razvod odavno nije sramota. Naprotiv, mislim da se u današnje vreme najveći broj brakova završi razvodom, a ne ljubavlju uz onu staru "i živeli su srećno do kraja života".

HOMOSEKSUALCI I DECA

Zašto da ne stupe u brak? Oni se pre svega zalažu za jednaka prava sa heteroseksualcima po pitanju međusobne brige, nege, prava u slučaju sticanja zajedničke imovine i podele te imovine po razlazu i tako nekih formalno-pravnih stvari. Mislim da su u celom svetu društvene prilike sazrele za tako nešto. Što se tiče dece, mislim da gej porodice ne treba da ih usvajaju jer je deci potreban i muški i ženski roditelj.

foto: Damir Dervišagić

ABORTUS

Abortus nije greh, samo što mislim da nije dobro da to bude jedno od najčešćih sredstava kontracepcije.

PSIHIJATAR

Danas je potreba svakog čoveka da ide kod psihijatra, daleko od toga da je to sramota. Vreme je toliko teško i život je toliko ubrzan, da je ljudskoj duši teško da se prilagodi. Zbog toga je neophodna stručna pomoć.

LAKE DROGE

Marihuana je manje štetna nego alkohol i duvan. Mislim da ona manje od alkohola utiče na psihomotorne sposobnosti i teže može da ubije nekoga za volanom nego prekomerno konzumiranje alkohola. Tako da, što da se ne legalizuje? Ako ljudi imaju potrebe za opijatima, ovaj je bar prirodni.

foto: Dragana Udovičić

PROSTITUCIJA

S obzirom na to koliko ima nezvanične prostitucije i razmene ljubavi za materijalna dobra, mislim da bi bilo poštenije prema ženskom svetu da se prostitucija legalizuje. Tako bi svi muškarci, koji žele da imaju seks u zamenu za novac, mogli to da rade na zvaničan način, a da ne ugrožavaju obične žene.

SEKS NA EKS

Mislim da seks na jednu noć kod žene obično može da izazove sutradan kajanje i osećaj krivice. S obzirom na osuđujuću kulturu, koja vlada u našem društvu, zbog toga to treba izbegavati, kao i zato što u našem društvu i dalje vlada feudalni stav da muškarac pokorava i sramoti ženu sa kojom vodi ljubav. Muškarci to nažalost i dalje tako posmatraju, pa mislim da su takve veze bespotrebne.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track