Najnovije vesti

JEDNI GA KUDE, DRUGI GA VOLE: Komšije Milana Kalinića otkrile KAKAV je zaista poznati voditelj! OVI detalji iz njegovog života će vas IZNENADITI!
Foto: Printscreen/Youtube

RAZOTKRIVEN

JEDNI GA KUDE, DRUGI GA VOLE: Komšije Milana Kalinića otkrile KAKAV je zaista poznati voditelj! OVI detalji iz njegovog života će vas IZNENADITI!

Stars

U mirnom i brdovitom kraju Voždovca, popularni voditelj Milan Kalinić živi sa suprugom Sandrom i decom, desetogodišnjom Teom i šestogodišnjim Vukom.

foto: Nebojša Mandić

Ulica je veoma uska i problematična za parking, a kako Milanova zgrada nema garažu, on je primoran da se parkira na komšijska parking mesta, što izaziva nezadovoljstvo suseda Dražena.

Susedi o voditelju imaju oprečno mišljenje, ali uglavnom ga više vole kao TV lice nego kao komšiju. Viđaju ga i kako svakodnevno ide u teretanu i tvrde da se tu kriju mnoge njegove tajne.

foto: Dado Đilas

Susedi kažu da ga često viđaju kada vodi decu na aktivnosti, a pre nekoliko dana ih je vozio na motoru i dok je on imao kacigu - mališani nisu

"Nikakav je komšija, nikada mi se ne javi. Prolazi kao pored turskog groblja. Ne znam da li je umišljen zato što je poznat, ne upuštam se u tu analizu. Moje mišljenje je da čovek živi svoj život i da ga drugi ne interesuju. Prolazi on često pored mene, ne može da nađe parking. Parkira se ovde, pa tamo, nekada ispred moje kuće. Nikada ništa nije rekao. Mlađi je, brate slatki, i ako on neće da se javi, što bih se ja javljao. Sem što živimo u istoj ulici, ja nemam ništa sa njim", kaže komšija Dražen.

foto: Dragan Kadić

Komšinica Nada misli da je Milan dobar voditelj, a pamti ga još od emisije “Leteći start”, ali da joj se nikada ne javi kada prođe.

"Mi smo od njegove zgrade druga kuća. Jednostavno prođemo jedno pored drugog, ali se ne javljamo. Ne gledam ga na televiziji često. Sećam ga se u emisiji “Leteći start”, tad je bio najbolji i najduhovitiji. Ne pratim ove sada emisije koje vodi, samo kada “šetam” kanale naletim na njega. Poseduje dosta humora koji pokazuje na sceni. Glumac je, tako da to njemu lako polazi za rukom. Viđam mu često suprugu kada doveze decu iz škole. Nekada njih zajedno na motoru. Prekjuče sam ga baš videla, on ima kacigu, a deca nemaju, ali možda ih je vozio samo po naselju malo. Komšije smo, ali uvek mi se čini bahat i nadobudan. Želim mu u svakom slučaju sve najbolje", iskrena je Nada, dok ga Vera, koja živi preko puta, hvali:

 

FINALE,konačno

A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on

"Simpatičan je jako, veoma drag i prijatan. Lepo vodi te emisije, uvek je veseo. Ima dvoje male dečice, srećem ga često. Vodi ih uvek negde sa sobom. Dobar je prema komšijama".

Bračni par Mika i Ana kažu da ga vide samo kada džipom prolazi pored njihove zgrade.

 

Neko radi i nedeljom dok se vi zajebavate,veceras 21:45,ZVEZDE,live

A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on

"Sviđa nam se kako vodi emisije. Prijatan je i ljubazan", kaže Mika, a na to se nadovezuje njegova supruga Ana:

"Bogami, i lep".

Komšija Nenad, sa dvoje male dece, kaže da se njegovi mališani ne druže sa Kalinićevom decom i da ne idu u istu školu jer voditelj svoje naslednike verovatno vodi u privatnu.

 

Još samo malo ostalo,22 dec,akademija 28,20:30

A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on

"Super je Milan. Ne znam gde njegova deca idu u školu i vrtić, ne idu zajedno sa mojom. Nikada se ne srećemo, ne znam ni na kom se igralištu igraju, možda i zato što su njegova deca starija od moje pa odlaze na neka druga mesta, ali u kraju ih ne viđam", ističe Nenad.

Kurir.rs/ Blic / Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...