ISPLIVALE PORUKE IZMEĐU LUNE I MATORE: Anabela je Jovani pokazala srednji prst, a do poljupca je ipak došlo! Evo kako (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

SVE KARTE NA STOLU

ISPLIVALE PORUKE IZMEĐU LUNE I MATORE: Anabela je Jovani pokazala srednji prst, a do poljupca je ipak došlo! Evo kako (VIDEO)

Stars -

Pravi rat trenutno se vodi na društvenim mrežama između Anabele Atijas, majke Lune Đogani i Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, koje su nedavno izašle iz najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Iako su Luna i Matora prvobitno bile drugarice, na kraju je njihov odnos otišao u veoma lošem pravcu, a u superfinalnoj večeri došlo je i do velike svađe između Anabele Atijas i Jovane Tomić Matore uživo u programu, a pevačica je tom prilikom pokazala čak i srednji prst.

Luna Đogani sinoć je gostovala u emisiji, a u toku njenog gostovanja Anabela je na Instagramu poslala poruku Sanji i Matoroj u kojoj je napisala da će objaviti njene prepiske sa Sanjinom majkom. Poruke između njih dve su isplivale u javnost.

Na sve to ragovala je Sanja Stanković koja je takođe na Instagramu poručila Anabeli da slobodno može da objavi prepisku sa njenom majkom, a da će ona danas objaviti poruke koje je Luna slala Matoroj.

"Ti si mene poljubila, opasna si! Kako si me smlatila", napisala je Matora Luni.

foto: Printscreen Youtube

"Ma ja sam budala, ali ne ljubim se inače sa devojkama da znaš. Volim da se zezam tako, ali ja volim muškarce, iako nemam srece u ljubavi baš", odgovorila je Luna.

"Šta me bira sa kim se ljubiš, ja samo znam da ćemo se ljubiti opet i to je kul!", poslala je Matora Luni.

"Zanimljiva si mi, luda si", odgovorila je Đoganijeva.

foto: Printscsreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja