SAMO NEKOLIKO DANA PRED VELIKO FINALE, NIKOLA LAKIĆ OTVORIO DUŠU: U emotivnom i iskrenom intervjuu otkrio šta očekuje u završnici rijalitija! (FOTO)
Foto: Printscreen/TV Happy

Velika očekivanja

SAMO NEKOLIKO DANA PRED VELIKO FINALE, NIKOLA LAKIĆ OTVORIO DUŠU: U emotivnom i iskrenom intervjuu otkrio šta očekuje u završnici rijalitija! (FOTO)

Stars -

Polufinalno veče zabavno-humorističkog programa "Parovi" i izlazak jednog od favorita, Ivana Ivanovića Đusa, iznenadilo je sve, ali i uverilo ostale takmičenje da će do samog finala biti neizvesno.

foto: Printscreen/Youtube

Jedan od učesnika, koji važi za najvećeg zavodnika šeste sezone, Nikola Lakić, sumirao je utiske i izneo svoje mišljenje ima li šanse da se popne na tron i osvoji prvo mesto.

foto: Printscreen Youtube

Sinoć je bilo polufinalno veče u vili "Parova". Preživeo si izbacivanje iako si bio pod velikim stresom i ubeđen da ćeš izaći.

Prelepa atmosfera u vili i definitivno noć za pamćenje. Bojana kraljica drame, neprikosnovena, originalna dovela me je do toga da adrenalin bude na zavidnom nivou, pa čak i do toga da mi se u jednom trenutku spusti lek za smirenje, što je izazvalo vrlo simpatične komentare kod ukućana, a verujem gledalaca. Znate onu čuvenu rečenicu "ko preživi, pričaće". Taj sam.

foto: Happy screenshot

Kako se danas osećaš nakon svega?

Posle sinoćnog izlaska Đusa iz vile sve je moguće. Niko to zaista nije očekivao, s ozirom da je važio za jednog od favorita. Biću realan, kao i uvek, Favorit za pobedu sigurno nisam, ali ali bi mi veliki uspeh bio da se popnem na pobedničko postolje sa ostalim finalistima i samim tim krunišem svoje učešće prethodnih šest meseci, što mislim da je čak i relano. "Idemo dalje, sve do medalje!"

foto: Printscreen Youtube

Zašto misliš da ne možeš da ne možeš da budeš jedan od favorita za pobedu i dođeš do finala?

Prezadovoljan sam svojim učešćem u ovoj sezoni, pre svega jer je moja porodica preponosna sa mnom kao i narod koji će biti uz mene do kraja. Sezonu ću pamtiti po mnogo čemu, proslavljanju svog 35. rođendana, podršci svojih roditelja, osvajanju prvog mesta takmičenja "Parovizije", kao i proglašenje svih učesnika da sam najbolji imitator u sezoni 6.

foto: pritnscreen happy.tv

Sa Izabelom si imao ljubavnu vezu u vili, hoćeš li nakon izlaska biti u kontaktu sa njom i možda ponovo dati šansu za vas dvoje?

O bivšima sve najbolje!

foto: Printscreen Youtube

Ko bi po tvom mišljenju trebalo zasluženo da pobedi u ovoj sezoni?

Definitivno na pobedničko postolje bih voleo da se nađu moji najbolji prijatelji Dejan i Dalila, to im od srca želim. Pokazali su pre svega: privrženost, vernost, odanost kao partneri jedno prema drugom, pokazali su da su tu uvek za prave prijatelje, uvek iskreni, otvoreni, komunikativni i pre svega ljudi koji poštuju kuću u kojoj zarađuju novac.

foto: Printscreen/TV Happy

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track