KAKO TE NIJE SRAMOTA DA ONAKVU ŽENU ZAMENIŠ LUNOM? Sloba Radanović ne zna gde bije, u vrućoj stolici od samog starta! SVE O ZALJUBLJIVANJU KOJE JE UŠLO U ISTORIJU TELEVIZIJE! (FOTO)
Foto: Printscreen

PRAVO U SRCE

KAKO TE NIJE SRAMOTA DA ONAKVU ŽENU ZAMENIŠ LUNOM? Sloba Radanović ne zna gde bije, u vrućoj stolici od samog starta! SVE O ZALJUBLJIVANJU KOJE JE UŠLO U ISTORIJU TELEVIZIJE! (FOTO)

Stars -

Pevač Sloba Radanović, za vreme boravka u Beloj kući u "Zadruzi" privukao je ogromnu pažnju javnosti kada je kao oženjen čovek, na samom početku rijalitija, započeo vezu sa Lunom Đogani naočigled milionskog auditorijuma. Pošto je njegova i dalje zakonita supruga Kija Kockar ušla u kuću i živela pod istim krovom sa njima, koji su raskinuli pred sam kraj šoua koji je trajao više od devet meseci, postao je jedan od tri učesnika rijalitija koje je javnost jedva čekala da izađe u "stvaran svet".

foto: Printscreen

Večeras, on će u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević da odgovora na razna pitanja javnosti o svemu što mu se u rijalitiju dogodilo, a javnost ga od samog starta nije štedela! Odmah je "prešla na stvar" i krenula da se raspituje o detaljima iz trenutno najpoznatijeg ljubavnog trougla.

foto: Printscreen

"Pitanje za Slobu... mene zanima, kako ga nije sramota da onakvu ženu zameni Lunom? Ja jedino što sam videla je da je ona prosta, aljkava... samo je ležala u krevetu, vodila ljubav, ništa drugo nije pokazala, ništa pametno nismo čuli od nje", konstatovala je Marina iz Beograda.

foto: Printscreen

"Pitanje koje mi je postavljeno, eto, u proteklih pet dana možda jedno... 150 puta. Kako me nije sramota... Mene je sramota možda zbog toga što sam ja to učinio na taj način na koji sam učinio... Što se tiče Kristine i kako sam mogao da zamenim takvu ženu drugom ženom, hoću da kažem da ja trenutno nisam nisakim... ali, ja sam ljudsko biće, imam emocije! Verovatno nije nešto štimalo čim sam ja sebi dozvolio da to uradim. Samo ću to reći", odgovorio je Sloba, vidno uznemiren, jer zna da ga očito tek čeka "rešetanje" javnosti koja je i te kako pratila dešavanja iz Bela kuće.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track