ČEKAMO DA JE PROĐE TINEJDŽERSKO LUDILO, ZA TO VREME GUBIMO PERTLE, PANTALONE I DUGMAD SA KOŠULJA: Jovana i Srđan otkrivaju NAJLUĐE AVANTURE sa labradorkom Prvom!
Foto: Vladimir Šporčić

IZA KULISA

ČEKAMO DA JE PROĐE TINEJDŽERSKO LUDILO, ZA TO VREME GUBIMO PERTLE, PANTALONE I DUGMAD SA KOŠULJA: Jovana i Srđan otkrivaju NAJLUĐE AVANTURE sa labradorkom Prvom!

Stars -

Kada se pridružila voditeljskom timu jutarnjeg programa, labradorka Prva stekla je ogromnu slavu, koju je do tada uživao samo epanjel breton Sima iz "Srećnih ljudi". Međutim, koliko ona olakšava a koliko i otežava posao Jovani Joksimović i Srđanu Predojeviću u periodu do udomljenja otkriva voditeljski par!

"Ona je savršen pas za našu misiju da postane specijalno treniran pas za pomoć osobi sa posebnim potrebama", ističe Srđan.

Jovana kroz osmeh dodaje:

"Čekamo da je prođe tinejdžersko ludilo, a to će biti sa punih osam meseci kako bi mogla da se fokusira. Ona nam svima ulepšava radni dan, smanjuje nam stres svojim igrarijama. Svi iz ekipe su je zavoleli, a i ona se navikla na studijsku atmosferu. Doista, desi se da u svom trčkaranju sruši nešto sa stola i pokušava njuškanjem da nas pozove na igru, ali to ne ometa rad, niti tok emisije".

foto: Printscreen

PAS SVE POJEO: Bojan Marović ostao BEZ PAPIRA! (VIDEO)

Iako nestašna, svojim šarmom Prva sve anulira, tvrdi Srđan.

"Još je mala, pa često ume da kamermana vuče za nogavicu ili pretrčava preko kablova u studiju dok se igra sa loptom. Tako da ako primetite da se pomera kadar, znajte da je za to zadužena Prva", kroz osmeh je pričao voditelj, pa dodao: "Ni sam ne znam koliko mi je dugmadi sa košulja izgrizla i pertli takođe".

foto: Printscreen

UŽIVO U JUTARNJEM JE ULETELA U KADAR I NAPRAVILA RUSVAJ: Srđan zanemeo, dok je Jovana PRESTRAVLJENA odskočila od stola, a onda su prekinuli program (VIDEO)

Inače, ono što malo ko zna - Prva tokom programa odlazi u šetnju ukoliko je neko od gostiju alergičan, dok se drugi toliko užive u igranje sa njom da Srđan i Jovana ostanu u drugom planu.

"Prva je zaista najveća zvezda", zaključuje Srđan, a Jovana pojašnjava: "Svi je obožavaju i u centru je pažnje".

Takođe, jedna od anegdota koja se prepričava na televiziji, a u koju je umešan mali pas Prva jeste momenat kada je ušao u studio dok je voditeljka Živana Šaponja Ilić vodila vesti uživo. Prva joj se zaletela u noge i sve vreme se vrzmala oko stolice, ali je Živana nastavila da vodi vesti kao da se ništa ne događa.

"Prva je naletela na stolicu dok sam čitala vesti. I dok sam izgovarala informacije o aktivnostima predsednika, ministara, kroz glavu mi je prolazila misao kako će me kad još malo poraste oboriti sa ove stolice. Svako jutro, čim dođem na posao, pitam prvo gde je naša Prva i šta radi. Ceo informativni tim na čelu sa urednicom dolazi na pauzu između vesti da pomaze Prvu. Bez nje je više nemoguće zamisliti dan i pitam se šta ćemo kada je udomimo", kaže Živana.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Vladimir Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) JOVANA JOKSIMOVIĆ UŽIVO U JUTARNJEM DOŽIVELA ŠOK: Ušetala u studio normalno, a onda su je kolege zaskočile da su joj posle morali MERITI PRITISAK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja