MI NISMO PRIJATELJI, VIŠE NIKADA NEĆEMO PRIČATI: Sanja i Andrijana se posle rijalitija nisu čule, a EVO šta atraktivna plavuša kaže na to! (FOTO)
Foto: Pritnscreen Youtube

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MI NISMO PRIJATELJI, VIŠE NIKADA NEĆEMO PRIČATI: Sanja i Andrijana se posle rijalitija nisu čule, a EVO šta atraktivna plavuša kaže na to! (FOTO)

Stars -

Sanja Stanković i Andrijana Radonjić su tokom boravka u rijalitiju "Zadruga" imale veoma korektan odnos, čak su se jedna drugoj i poveravale i pričale kakve ih brige muče. No, to se nekoliko nedelja pred kraj rijalitija promenilo.

foto: Printscreen Pink Tv

Naime, Andrijana je zamerila svojoj rijaliti drugarici što joj nije priznala šta oseća prema Jovani Tomić Matoroj, pa se distancirala od nje, a onda se u jednom trenutku tokom pitanja novinara obratila plavuši rekavši joj da zna nešto iz privatnog života, u šta niko nije upućen.

S obzirom na to da je Andrijana napisala pismo za Sanju kojim joj je uputila reči izvinjenja, a to ona nije pročitala, plavušu smo upitali da li se nakon izlaska iz rijalitja čula sa njom i da li planira da se sa njom pomiri.

foto: Damir Dervišagić

"Nismo se čule. Videla sam je samo na koncertu Jale Brata i Bube Korelija. Ne bih da joj dajem medijski prostor. Ona je mene povredila, ne ja nju, ona je otišla od mene. Argumenti su apsolutno na mojoj strani što se i videlo. Ona se sama povukla. Nju je povredilo što joj ja nisam rekla za Jovanu. Ako se zbog toga ostavljaju prijatelji, ona meni nije prijatelj, onda nemam potrebu da joj se obraćam. Ja ni ono pismo nisam pročitala, stvarno me ne zanima. To je namenski odbrađeno, čisto da se opere", rekla je Sanja.

foto: Printscreen Pink Tv

Takođe, ona je dodala da iako se sretnu, pozdraviće se samo, ali da će polemisati i vraćati se na ovu temu, male su šanse.

Kurir.rs/ Pink / Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track