HTEO SAM DA JOJ NAPAKOSTIM: Đekson nikada iskreniji! OVO mi je bila NAJVEĆA GREŠKA u rijalitiju, KAJEM SE!
Foto: Printscreen/YouTube

PRIZNAO

HTEO SAM DA JOJ NAPAKOSTIM: Đekson nikada iskreniji! OVO mi je bila NAJVEĆA GREŠKA u rijalitiju, KAJEM SE!

Stars -

Nemanja Đerić Đekson privlačio je veliku pažnju tokom učešća u "Zadruzi".

Kako se rijaliti završio, on je sumirao utiske o svom učešću I otkrio na šta je najviše ponosan, a koja mu je najveća greška.

On je otkrio da je na majku koja se nije oglašavala tokom devet meseci trajanja rijaltija veoma ponosan.

"Mnogo mi je drago što ona nije ništa pričala. Oduševilo me je to jer inače ona ne ume da ćuti. Svi se mnogo više opterećuju nego mi unutra, roditelji pogotovo. Čudno mi je kako je sve to uspelo toliko da zaintrigira sve, nisam očekivao. Ja sam se nadao da majka neće doći za Novu godinu, ali mi je bilo drago kad sam je video, to mi je kupilo nekoliko meseci. Ja joj nisam davao povoda da ona nešto brine, ali sam saznao da se brinula zbog nekih naslova u novinama. Ali sam ponosan što se nije mešala", kaže Đekson.

foto: Printscreen YouTube

Iako je sada u srećnoj romansi sa Andrijanom Radonjić, veze sa Minom Vrbaški, Anđelom Vešticom i Jelenom Krunić obeležile su njegovo učešće u Beloj kući.

On je priznao da se kaje što je ulazio u okršaje sa ovim učesnicama.

"Kajem se što sam doveo par puta neke devojke do ludila, da ih toliko isprovociram. Žao mi je za Anđelu Vešticu kad je izašla zbog Jelene Golubović, nabacila mi je osećaj krivice, a baš sam je gotivio. Žao mi je što sam Minu naterao da me išamara i izgrebe, da izgubi honorar... U tom trenutku sam hteo da joj napakostim, ali kad skontaš da klinka ima 17 godina, onda šta?", rekao je Đekson.

foto: Printscreen Pink Tv

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI MANEKENKA SE SNIMALA NA PLAŽI, KAD SE NADVILA NAD KAMEROM SVE JE ISPALO: Od OVOG snimka muškarci padaju u nesvest! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track