TEODORA OTVORILA DUŠU PRED FINALE RIJALITIJA: Zaslužila sam visok plasman, ali ON će biti pobednik!
Foto: Printscreen/Youtube

BLIŽI SE KRAJ

TEODORA OTVORILA DUŠU PRED FINALE RIJALITIJA: Zaslužila sam visok plasman, ali ON će biti pobednik!

Stars -

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" sve su bliži velikom finalu koje je zakazano za 1. jul. ove godine.

Zbog toga su strasti u vili uzavrele, a svađe su postale sve češće i žustrije. Teodora Radoičić je podelila svoje utiske o ovoj sezoni, i čemu se nada nakon rijalitija.

Očekuješ li dobar plasman i misliš li da treba da budeš jedna od učesnika koja će imati priliku da se popne u nedelju na binu kao super finalista?

- Još samo dva dana je do kraja i ni sama ne mogu da verujem da sam izdržala 9 i po meseci u 4 zida. Mislim da sam apsolutno zaslužila binu i visok plasman jer sam se zaista dala za ovaj rijaliti i preživela mnogo toga ovde.

foto: Happy screenshot

Smatraš li da si za neke stvari trebala da budeš malo staloženija i da prvo razmisliš pre nego uradiš ili kažeš nešto?

- Kao što sam u prethodnom pitanju već rekla, dala sam mnogo toga, pokazala sam iskrene emocije - prepustila se srcu da me vodi i to me koštalo nekih situacija u kojima sam se našla, a koje nisu baš za pohvalu. Dala sam primer da mladi sa ulice mogu i imaju šansu da uspeju u životu i da ako se dovoljno trudi, čovek može - od blata do zlata. Grešila jesam i kao zaključak izvlačim to da je ovo bila jedna ogromna škola za mene i da će mi značiti za život ubuduće. Trebala sam i ranije da shvatim da ne može uvek srcem u životu i da čovek treba prvo tri puta da izmeri pre nego što preseče.

Pokazala si osećanja prema Gastozu. Sada kada gledaš iz ove perspektive misliš li da je to bila jedna rijaliti igra sa tobom i Anamarijom, kako bi nadoknadio raskid sa Naidom?

- Nažalost, milsim da ljudi ne shvataju moj i Gastozov odnos, ali apsolutno se razlikuje od njegovog odnosa sa bilo kojom drugom devojkom. Apsolutno nije bila igra.

foto: Happy screenshot

U vili si vodila "Parovesti" i pokazala da se snalaziš jako dobro u tome. Hoćeš li se možda oprobati i u voditeljskom poslu?

- Da, "Parovesti" su nešto na šta sam veoma ponosna i ukoliko mi iskoči ponuda za voditeljstvo rado ću se odazvati.

Ko odnosi pobedu ove sezone?

- Moj Nenad.

foto: Printscreen/TV Happy

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SANJA ZAVRŠILA U HITNOJ: Povredila nogu, a ono što je Matora uradila za nju ne bi NIKO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track