PROVOCIRALA ME JE MESECIMA, DOBILA JE ŠTA JE TRAŽILA! ZORICA DUKIĆ PRED FINALE KONAČNO REKLA SVE: Gledaćete me u nekoj drugoj ulozi, u rijalitiju VIŠE NE!
Foto: Happy screenshot

INTRIGIRALA

PROVOCIRALA ME JE MESECIMA, DOBILA JE ŠTA JE TRAŽILA! ZORICA DUKIĆ PRED FINALE KONAČNO REKLA SVE: Gledaćete me u nekoj drugoj ulozi, u rijalitiju VIŠE NE!

Stars -

Na samom kraju, pred veliko finale šeste sezone rijaliti šoua "Parovi", zbog Ivana Marinkovića Zorici je pretila diskvalifikacija. Napeta situacija zaključena je time što je produkcija uložila veto i tako dozvolila ukućanki vile da ostane u trci za pobedu! Tim povodom, Zorica je progovorila o svemu.

Da li strahuješ od toga da ćeš možda ispasti večeras?

"Jedino u životu od čega strahujem je od Boga. Ne odobravam ni psihičko ni fizičko nasilje, naročito nad ženama. Ivan Marinković je psihički maltretirao mnoge žene u vili, mene je pokušao nekoliko puta, ali nije uspeo da me isprovocira. Ovog puta je bilo drugačije, jer su mu dobacivanja još četvorice muškaraca pomogli u provokaciji. Mnogi su ovde opstali zahvaljujući nepristojnom ponašanju prema ženama, a mnogi od njih se nisu usudili da se suprotstave svom jačem polu. Zato stojim iza toga da su u vili jedini pravi i kompletni muškarci Đus i Požgaj. Ne ponosim se svojom reakcijom, jer televizija ne sme da propagira agresiju, ali se ni ne stidim jer sam se osetila ugroženo i poniženo i odreagovala kao što i jeste već većina žena u vili kada je Ivan Marinković u pitanju".

U više navrata si pokazala da se ne libiš da kažeš sve što misliš. Mnoge učesnike s i demantovala kada su pokušali da te "pokopaju". Gledajući sada sa ove tačke, kako bi ocenila svoje učešće u ovoj sezoni?

"Jesam se libila da iznesem sve svoje stavove i mišljenja samo da ne bi ulazila u velike konflikte jer je previše prljavih igrača koji se služe izmišljotinama, pominju članove porodice, meni konkretno pokojnog oca, smatram da je to jako nisko, podlo i mizerno i čuvala sam se toga. Vodila sam se onom 'prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže'. Sinoć su svi rekli šta misle o meni tako da sam ih dobro procenila i klasifikovala, neke još i u četvrtoj sezoni, kao što su Dalila, Mladen, Marko. Moj korektan odnos proteklih šest meseci je odraz moje moći da tim istim pojedincima se samo nasmejem, prećutim, izbalansiram u svoju korist i navedem ih da se ipak 'okrenu ka meni'. Demantovala sam mnoge često, što poligrafima, što na druge načine a najviše time što su se sami javljali i izvinjavali. Učešćem u ovoj sezoni sam prezadovoljna, pre svega jer su moja porodica i prijatelji ponosni na mene, produkcija kojoj sam prezahvalna će nastaviti saradnju sa mnom u ulozi TV lica, što me sve ukupno čini ponosnom, srećnom i zadovoljnom".

foto: Happy screenshot

Sa Ninom Prljom si ušla u sukob u rijalitiju, iznesene su mnoge stvari iz vaših privatnih života koje su i te kako zanimale široki auditorijum. Da li ćeš kojim slučajem nakon izlaska popiti sa njom kafu i porazgovarati o svemu?

"Nina je jedna od onih koji neće imati prilike ni da me sretnu. Jedna od ljudskih osobina koju prezirem je 'hrani pseto da te ujede'. Sve najbolje joj želim ali što dalje bežim od loših i nezahvalnih ljudi. Ona zna da ja nisam lagala, provocirala me je dva meseca i na kraju dobila šta je tražila. Imala sam još mnogo toga da kažem ali se ne služim toliko niskim udarcima".

Postoji li neko kome zameraš nešto od učesnika i sa kim ne bi uopšte volela posle rijalitija da se sretneš?

"Ne zamerim nikome ništa jer samo porodici i prijateljima mogu da zameram nešto u životu. Sigurno ću popiti kafu sa Izabelom, Požgajem, Đusom, možda i sa Snežom, Gastoz mi je bivši momak i pored svih sukoba, ako ikada zatreba biću tu da pomognem, a većinu ostalih sigurno neću ni sresti niti ću prihvatiti njihova izvinjenja kao posle četvrte sezone".

Koga smatraš onim koji je zaista zaslužan da odnese pobedu i vidiš li sebe u toj ulozi?

"Gastoz ili Teodora. Pokazali su da su i igrači i ljudi iskrenih emocija. Sebe ne vidim u toj ulozi i smatram da ću večeras ispasti, pa ćete možda imati priliku opet da me gledate ali u nekoj drugoj ulozi, u rijalitiju više ne".

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VODILA JE BORBU SA VETRENJAČAMA: Evo ko je Lunu sve dočekao kući i gde je Sloba (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track