Saznajemo

TEZGARI PO DIJASPORI: Kija dobila 2.000 evra da se pojavi u diskoteci! (VIDEO)

Stars -


Kristina Kija Kockar imala prvo gostovanje u jednom klubu u Nemačkoj, za koji je dobila honorar od čak 2.000 evra samo da se pojavi na bini, saznaje Kurir. Osim honorara koji je zaradila u Ofenbahu, bivšoj stjuardesi gazda lokala platio i avionsku kartu i hotelski smeštaj.

Ne vraća se na staro

PRVA PESMA POSVEĆENA MUŽU SLOBI RADANOVIĆU

Pred polazak u Ofenbah, Kija se sastala sa kompozitorom i preslušala prvu pesmu.

"Juče sam se sastala sa Filipom Miletićem, ponudio mi je jednu pesmu. Jako je zainteresovan, sviđa mu se moja energija. Pesma se zove 'Ne vraćam se na staro' i definitivno je autobiografska. Ništa još nije sigurno, još uvek smo u pregovorima. Sve sam prepustila Raki Mariću, on će mi voditi karijeru", otkrila je ona.

foto: Damir Dervišagić

Bivšoj stjuardesi i još uvek zakonitoj supruzi Slobe Radanovića višestruko se isplatilo učešće u prvoj sezoni "Zadruge". Osim osvojenog prvog mesta, za šta je nagrađena sa 50.000 evra, pravi uspeh i finansijsku dobit tek je očekuje.

Dok pažljivo bira muzičke saradnike i prvu pesmu koju će snimiti, Kija već polako počinje sa tezgarenjem i to u dijaspori. Prvo pojavljivanje imala je u Ofenbahu, baš u klubu u kojem je pre nekoliko dana nastupao Sloba, gde je publika skandirala Kristinino ime. Tada je vlasnik lokala rešio da ispuni želju svojim posetiocima da vide uživo svog favorita u "Zadruzi".

"Kada su je pozvali i predložili joj da dođe kao specijalna gošća, Kija je bila iznenađena ponudom jer tako nešto nije očekivala. Znala je da ima dosta obožavalaca koji su je podržavali tokom učešća u rijalitiju, ali nije ni sanjala da će jednog dana zarađivati od svog pojavljivanja na javnim mestima. Ona je pristala da otputuje u Ofenbah i pozdravi svoje fanove sa bine jer je dobila odličan honorar. Gazda kluba joj je unapred dao 2.000 evra za to što će uraditi, a takođe joj je platio i povratnu avionsku kartu i hotelski smeštaj. Ako njena popularnost nastavi da raste i u narednom periodu, verovatno će dobijati i više novca za pojavljivanje u diskotekama, a kasnije i za pevanje", rekao je naš sagovornik blizak pobednici "Zadruge".

U razgovoru za Kurir Kockareva je priznala da joj prija popularnost koju joj je donelo učešće u rijalitiju.

"Jedva čekam da odem u Ofenbah. Prijaće mi taj put posle svega kroz šta sam prošla za ovih šest meseci, a biće mi drago i da sretnem sve te ljude u dijaspori koji me vole. Meni je sve ovo pomalo i čudno, nisam planirala da se bavim pevanjem, a imam toliko ponuda u vezi sa tim. Ako nađem dobru pesmu, ja ću je snimiti i pokušaću da se okušam u muzici. Ništa neću na silu da radim, zasad mi sve ovo samo prija, a videćemo hoću li se tome ozbiljno posvetiti", kazala je ona na snimanju Ami Dži šoua pre nekoliko dana.

Anini silikoni

CRNO PA SE VIDI

Kija Kockar i Ana Korać nastavile su druženje nakon završetka rijalitija. Kad god mogu, njih dve izlaze po beogradskim klubovima i restoranima. Pre neko veče bile su u jednom lokalu na Novom Beogradu, kada je Ana privukla muške poglede jer je nosila crnu providnu košulju ispod koje nije imala ništa. Pa ni brushalter, pa su njene silikonske grudi bile na izvol‘te.

foto: Printscreen/Instagram

(Kurir, Ivan Ercegovčević/ Foto: Damir Dervišagić, Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track