Najnovije vesti

LAZUKIĆ SPREMA SKANDALOZAN NAPAD NA NATAŠU!? Svi računi, nekretnine, PRIVATNE FOTOGRAFIJE... EVO GDE ĆE IH OBJAVITI!
Foto: Vladimir Šporčić, Dragana Udovičić

ISKLJUČIVO U NAMERI DA JE ISKOMPROMITUJE?

LAZUKIĆ SPREMA SKANDALOZAN NAPAD NA NATAŠU!? Svi računi, nekretnine, PRIVATNE FOTOGRAFIJE... EVO GDE ĆE IH OBJAVITI!

Stars

Kako se navodi, Luka Lazukić ima nameru da pokrene sajt naziva "Zbog da jedeš vnago" i da na njemu otkrije sve kompromitujuće detalje braka sa pevačicom Natašom Bekvalac. Pored računa i slika na kojima će prikazati kako je izgledao salaš u Čeneju pre braka i posle, kao i stan na Dedinju, objaviće i njihove privatne fotografije, ali i navodno napraviti rubriku u kojoj će se Nataša pojaviti u ulozi crne udovice, a on će navesti sa kim je sve ona navodno bila. Objavljivanju sajta će, kažu, prethoditi velika medijska kampanja.

Takođe, Luka ima nameru da zakupi bilborde i štandove po svim većim gradovima, najviše u Beogradu i Novom Sadu, da ištampa majice i narukvice sa porukama "Zbog da jedeš vnago", a da poziv na bilbordima, između ostlog, bude i "A šta kaže Nataša". On je navodno čak unajmio i čoveka koji će iscrtavati grafite sa njegovim likom uz poruku: "Svi smo mi Luka Lazukić".

foto: Dado Đilas

Inače, bračni par Lazukić sastaće se na ročištu otvorenom za javnost 2. jula, povodom pevačicine prijave supruga za nasilje u porodici.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Vladimir Šporčić, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Luka Lazukić stigao na saslušanje

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...