RASPRAVLJALI SE, SVAĐALI, RASKIDALI... I NIKO NIJE PRIMETIO? MILAN ZNA KAKO! Svaki put kad bih to video, ZNAO BIH da se nešto desilo! (FOTO)
Foto: Printscreen

SAZNAJEMO

RASPRAVLJALI SE, SVAĐALI, RASKIDALI... I NIKO NIJE PRIMETIO? MILAN ZNA KAKO! Svaki put kad bih to video, ZNAO BIH da se nešto desilo! (FOTO)

Stars -

Veza Sare Reljić i Vladana Vojnovića, poznatog i kao Vojke Đans, jedna je od onih koje su istrpele rijaliti šou program i to na veoma neobičan način. Toliko su odolevali situacijama i bili jaki, da kamere nisu zabeležile nijedan njihov neporazum, pa ni raskid.

Bivši zadrugar Milan Milošević izjavio je u emisiji "Zadruga - Narod pita" da je on, pak, znao kada se šta dešava:

"Tu se najmanje moglo primetiti, oni su to vešto krili. Oni su to činili van spavaće sobe i van stola. Svaki put kada sam video suze u Sarinim očima, ja sam znao da su se oni posvađali. Vojke se trudio maksimalno da joj da deo sebe. To što ćuti i ne skače za stolom, ne znači da je manje voli, ona je to shvatila i onda su prestale svađe. Ja se sećam te prve Sarine selidbe, te prve svađe i raskida", rekao je on.

Sari je to "upalilo lampicu", te je prokomentarisala:

"Ja sam se setila, kada smo mi to nešto raskinuli, on je meni rekao nešto da nemam obzira, a meni je u glavi bilo kao da je to suština odnosa sa njim i on meni kaže reči koje su totalne suprotnosti i eto to je bio taj raskid. Ležim i gledam hoće li on i on kao nešto bleji i na kraju su nas gledaoci pitali da li smo sve rekli šta smo imali jedno drugom i onda je on rekao: 'Pa, nismo' i onda smo krenuli dalje", objasnila je ona.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja