POSTALI SU SENZACIJA PREKO NOĆI, O NJIMA BRUJI CEO REGION: A kada im vidite LEPŠE POLOVINE, ostaćete bez reči! (FOTO)
Foto: Printscreen YT

PRELEPE DAME

POSTALI SU SENZACIJA PREKO NOĆI, O NJIMA BRUJI CEO REGION: A kada im vidite LEPŠE POLOVINE, ostaćete bez reči! (FOTO)

Stars -

Džala Brat (Jasmin Fazlić) i Buba Koreli dvojac je koji je za kratko vreme osvojio srca publike širom Balkana, čemu svedoči i koncert na Tašmajdanu održan 23. juna, na kojem je bilo 14.000 ljudi!

foto: Dragana Udovičić

Jedna od činjenica specifičnih kada su oni u pitanju jeste ta da se u medijima pojavljuju na svakih nekoliko meseci, te da baš nikada ne pričaju o privatnom životu.

foto: Dragana Udovičić

S tim u vezi ne čudi što malo ljudi zna da su obojica emotivno ispunjeni, te da je jedan od njih čak i u braku.

foto: Printscreen

Džala Brat oženjen je Almom Ikanović iz Tuzle, koja često objavljuje romantične slike sa mužem, uz poruke koje svedoče koliko se vole. Alma i Jala verili su se u novembru 2015. godine.

"Sve je počelo slučajno, pa tako i naše zabavljanje, kojem su prethodile višemesečne prijateljske kafe. Alma je, naime, rođaka muzičara s kojim sam sarađivao i upoznali smo se kada je došla u Sarajevo da studira. I bili smo prijatelji sve do trenutka kada sam shvatio da tako više ne može. Zapravo smo došli na granicu ili "friend zone" ili veza… (smeh). I eto, završili smo vezom", rekao je jednom prilikom Jala.

Buba Koreli (pravo ime Amar Hodžić) u vezi je sa Jasminom Đuderijom, sa kojom je išao u istu školu - Četvrtu gimanziju na Ilidži.

?

A post shared by Jaca ? (@jasmina_djuderija) on

Buba je bio u starijem razredu i kako ga je rep muzika zanimala od malih nogu, često je završavao kao glavna zvezda na stranicama školskog magazina. Međutim, njegovoj Jasmini ta popularnost prilično je išla na živce. No, ona se bavila plesom, a u trenutku kada joj je bila potrebna muzička podloga, tu se našao Buba.

"Počeli smo se zabavljati 2009. godine. Naravno i naša veza, poput svake, ima uspona i padova, ali nas dvoje smo kao jedno, iako smo potpuno različitih karaktera. Ja sam više mirna i povučena, a Amar je energičniji", rekla je Jasmina 2016. godine, kada je bila student žurnalistike u Sarajevu.

Kurir.rs/ Telegraf / Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track