UMALO DA PROPUSTI FINALE: Mladen Vuletić u iskrenom intervjuu otkriva šta će raditi POSLE rijalitija! EVO gde ćemo živeti! (FOTO)
Foto: Printscreen Happy TV

odlučio

UMALO DA PROPUSTI FINALE: Mladen Vuletić u iskrenom intervjuu otkriva šta će raditi POSLE rijalitija! EVO gde ćemo živeti! (FOTO)

Stars -

Popularni rijaliti takmilčar i učesnik šeste sezone zabavno-humorističkog programa "Parovi" Mladen Vuletić osvojio je publiku neodoljivim šarkom i nenadmašnim humorom.

foto: printscreen happy.tv

Poslednji serijal obležio je ljubavnom vezom sa atraktivnom Ninom Prljom, kao i brojnom svađama, nakon kojih su uspeli da uplove u mirnu luku i počnu da ramišljaju o osnivanju porodice.

Super finale je sve bliže,malo je falilo da se ti nađeš u njemu. U nedelju si tokom velikog finala zeuzeo peto mesto sa 3% glasova publike zbog čega si na kratko izbačen iz vile sa još nekoliko takmičara. Ipak, vilu je napustio samo Spaho, koji je imao 0% glasova, dok ste se svi ostali vratili. Kako si se osećao kada si na ekranu video svoju sliku i saznao da moraš da napustiš vilu?

Nisam imao nikakav osjećaj da napuštam vilu, jer sam mislio da je u pitanu igra i da je lažna tabla u pitanju. Ja samo pratim igru (smeh). Znam koliko podršku imam i uvijek sam u vrhu na tabelama.

foto: Printscreen/Youtube

Nina je nakon tvog izbacivanja napravila pravu dramu. Vrištala je i plakala sve dok se ti nisi ponovo vratio, i niko nije mogao da je smiri. Da li ti je tim potezom napokon pokazala koliko te voli i koliko joj značiš, i misliš li da je uspela sa tim da promeni mišljenja gledalaca koji smtraju da ona i nije baš zaljubljena u tebe?

Meni je bilo mnogo žao, jer je baš volim. Nikada nisam sumnjao u njenu ljubav, ali ima gledalaca koji su sumnjali u to, tako da im je sada sve jasno.

foto: Printscreen Happy TV

Sinoć je ponovo došlo do male svaše između Nine i tebe. Zasmetalo ti je što te je gledalac tokom uključenja kritikovao da neprestano piješ,a Nina nije reagovala da bi te zaštitila. Da li ti je krivo što takva slika izlazi o tebi napolju?

Taj gledalac mislim da ne gleda ovaj šou jer ja od svadbe ne pijem. Da krivo mi je bilo što me nije zaštitila.

foto: Printscreen Youtube

Misliš li da Nina stalnim kritikovanjem tebe zbog alkohola stvara takvu sliku da te porede sa Ivanom Marinkovićem. Da li misliš da će nakon poziva od sinoć prestati to da radi?

Da, prestaće, jer on i ja ne možemo da se uporedimo uopšte. On je naporni alkoholičar, a ja popijem samo ponekad, kada su žurke.

foto: Printscreen Happy TV

Nekoliko puta si rekao tokom ove sezone da želiš da se Nina i ti nakon "Parova" posvetite porodici, i da će ona uglavnom biti kući i čuvati decu. Da li misliš da je već sada spremna da se odrekne svega i posveti se bračnom životu sa tobom?

Da, pričamo o tome već mesecima i napravili smo čitav plan. Živećemo u Beogradu, a djeca će doći vremenom.

foto: Printscreen Youtube

Ko će po tvom mišljenju uzeti krunu ove sezone, i koga sve vidiš u prvih pet u super finalu?

Za sada je velika trka između Gastoza i Dalile,a u prvih pet vidim njih dvoje, sebe, Dejana, Marka i Ninu.

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs/ HappyTv.rs / Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track