SKANDAL S NJIMA JE MESECIMA TRESAO ZADRUGU: Luna je pobegla iz Srbije, a sad je i ONA otišla na letovanje tik uz blogerku (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE

SKANDAL S NJIMA JE MESECIMA TRESAO ZADRUGU: Luna je pobegla iz Srbije, a sad je i ONA otišla na letovanje tik uz blogerku (VIDEO)

Stars -

Borba između Lune Đogani i Kije Kockar oko istog muškarca, Slobe Radanovića, obeležila je devetoipomesečni rijaliti "Zadrugu", ali je blogerka lila suze zbog nekadašnje najboljice Anastasije Ražnatović.

Podsetimo, Luna je u više navrata komentarisala svoje druženje sa ćerkom folk dive Svetlane Cece Ražnatović, ističući da ne može da kaže nijednu ružnu reč o njoj, da bi naposletku dobila opomenu od produkcije "Zadruge" zbog toga što je ismevala reklamnu kampanju čije je zaštitno lice upravo Ražnatovićeva.

Ovo je moja sreca ❤️ #greece #vacation

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана

Po izlasku iz rijalitija, Đoganijeva se u više navrata izvinjavala zbog toga što su ona i njen nekadašnji ljubavnik Sloba Radanović ismevali Anastasiju.

Luna je, povedena brojnim negativnim komentarima na račun njenog boravka u "Zadruzi", odustala od otvaranja butika, te je otišla u Grčku na letovanje, tačnije u Hanioti, letovalište na poluostrvu Kasandra, na samo stotinak kilometara od Soluna.

Ona nije ni slutila da će se i Anastasija nedugo zatim uputiti u Grčku, i to baš u Solun, tako da nije isključeno da će se njih dve možda i sresti.

She conquered her demons and wore her scars like wings. ? ✨

Објава коју дели ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) дана

Kurir.rs/Foto Instagram Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja