NA NAGOVOR ŽENE UŠAO U RIJALITI, A BEZ NJE DOTAKAO ZVEZDE! SLOBA SE KAJE? ZOVE KIJU SVAKI DAN: Sve ja ovo skupo plaćam... (VIDEO)
Foto: Printscreen

OVOME NIJE SE NADAO

NA NAGOVOR ŽENE UŠAO U RIJALITI, A BEZ NJE DOTAKAO ZVEZDE! SLOBA SE KAJE? ZOVE KIJU SVAKI DAN: Sve ja ovo skupo plaćam... (VIDEO)

Stars -

Sloba Radanović na nagovor supruge Kije Kockar rešio se da uđe u "Zadrugu" i na taj način istakne svoj talenat i izađe iz senke drugih pevača sa estrade. Međutim, na ono što se dogodilo u devet i po meseci koliko je trajao rijaliti pevač ni u najluđim snovima nije računao. Iako je uspeo da dođe do samih zvezda i ostvrai svoj veliki san, on ga sada živi sam, jer je Kija po izlasku iz rijalitija, osim što je odnela pobedu, stavila tačku na njihov brak.

foto: Damir Dervišagić

"Sve je to došlo samo s ovim što se dogodilo u ovih devet i po meseci, ali velika je bila cena za to, stvarno. Taj honorar mi sigurno to neće nadomestiti", iskreno je prokomentarisao u "Premijeri" Sloba.

On je takođe otkrio i zašto još uvek nije potpisao papire za razvod, ističući da nije do njega i da će ispoštovati dogovor čim bude imao vremena za to.

"Zvao me je čovek, pitao je l' može u četvrtak... stvarno nije do mene! To je do advokata i ja njemu stvarno izlazim u susret, a čovek je preokupiran svojim poslovima..." pričao je Sloba, te otkrio da se sa Kijom čuje redovno, a i dopisuje.

foto: Printscreen

Sa Lunom, pak, nije u tako aktivnom kontaktu. Ispričao je još jednom kako se ne prate ni na Instagramu, iako je to bio slučaj po izlasku iz rijaliti šoua.

Kija se nije pojavila ni na njegovom nastupu u srpskoj prestonici, ali njena najbolja drugarica Ana Korać jeste.

"Čule smo se, neće doći, ali tu sam ja da je izveštavam o svemu", izjavila je Ana.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track