BUNDU KOJI JE DOBILA OD SLOBE NIJE SKIDALA U RIJALITIJU: Sada je ljubav pukla, a evo šta će Luna Đogani uraditi sa njom!
Foto: Printscreen/Youtube

USPOMENA

BUNDU KOJI JE DOBILA OD SLOBE NIJE SKIDALA U RIJALITIJU: Sada je ljubav pukla, a evo šta će Luna Đogani uraditi sa njom!

Stars -

Prvo muzičko takmičenje u rijalitiju održana je 20. februara, a pobedu u SMS glasovima tada je odneo Sloba Radanović, koji je kao jedan od poklona dobio i bundu.

Kako njemu bunda nije potrebna, Sloba je tada odlučio da bundu pokloni tadašnjoj ljubavnici Luni Đogani, koja se oduševila skupocenim poklonom.

Međutim, kada je mesec dana pred veliko finale "Zadruge" njihova veza okončana Lepi Mića terao je Lunu da Slobi vrati bundu, jer joj, po njegovim rečima, nije potrebna ukoliko su zaista raskinuli.

foto: Printscreen/Youtube

Luna je tada rekla da će mu, naravno, vratiti ovaj komad garderobe, ali se to nije dogodilo. Naime, modna blogerka otkrila je da je bundu zadržala, jer ona pripada njoj.

"Bunda je kod mene u ormaru, tamo gde i treba da bude. Moja je, ja sam je zaslužila! Osim te bunde, od njega su mi ostale uspomene u vidu pisama koje sam sačuvala. Pisao mi je za praznike: Dan zaljubljenih, Osmi mart, rođendan... Pisma su prelepa, čuvaću ih i povremeno čitati", rekla je Luna.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL S NJIMA JE MESECIMA TRESAO ZADRUGU: Luna je pobegla iz Srbije, a sad je i ONA otišla na letovanje tik uz blogerku (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track