UVALILA MU KOSKU PA USPELA DA GA ISPROVOCIRA: Zorica pomrsila račune takmičaru! OBRUKALA ga u programu uživo! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

LETI PERJE

UVALILA MU KOSKU PA USPELA DA GA ISPROVOCIRA: Zorica pomrsila račune takmičaru! OBRUKALA ga u programu uživo! (FOTO)

Stars -

Učesnica šeste sezone rijalitija Zorica Dukić "bacila je kosku" izjavom da je jedan učesnik "Parova", aludirajući na Ivana Marinkovića, izjavio da je bio u vezi sa gošćom emisije - Mis Svetlanom:

foto: Printscreen Youtube

"Provela jesam vreme sa Ivanom Marinkovićem u rijalitiju... Međutim, nikada nisam bila ni sa jednim saigračem iz rijalitija. Svi moji muškarci bili su uspešni i ostvareni", rekla je Svetlana, na šta je Marinković dodao:

"Kao prvo, svojom izjavom ponizila si mene, što smatram veoma ružnim, a potom i moje saigrače prethodnom izjavom da smo "bezlični", objasnio je takmičar.

Marinković je potom objasnio otkud se njih dvoje poznaju:

"Jedne večeri u mom separeu sedali su ljudi koji su poznati, moji prijatelji, a u tom trenutku pojavila se Mis Svetlana. Nakon nekog vremena došao je i njen tadašnji momak, koji je cele večeri pravio probleme. Kada smo napustili klub, vukao ju je za kosu i bio veoma grub prema njoj, pa sam odlučio da ih razdvojim i odvezem mojim kolima kući, zbog čega mi je kasnije zahvalila", objašnjava učesnik.

foto: Printscreen Happy TV

Nakon žučne rasprave, Ivan je uputio još jedno pitanje koje je začudilo mnoge:

"Ceco, gde ti je rozi džemper, koji sam ti poklonio?"

Na kraju se umešala i Zorica Dukić, koja je priznala zbog čega je pred milionskim auditorijumom rešila da otkrije ovu glasinu:

"Možeš da me pošalješ u izolaciju, rekla sam sve ovo jer smatrajm da je krajnje vreme da to demantuješ", objasnila je Dukićeva ivanu, koji se večeras našao u ulozi voditelja.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ODVEZALA KUPAĆI, PA NAPRAVILA SEKSI SNIMAK: Cecina ćerka se topila na suncu, a nikome nije promakao detalj IZMEĐU NOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track