FUDBALER PAZARIO STAN U NAJSKUPLJOJ ZGRADI U BEOGRADU: Kolarov postao Bekutin prvi komšija! (FOTO)
Foto: Reuters

SAZNAJEMO

FUDBALER PAZARIO STAN U NAJSKUPLJOJ ZGRADI U BEOGRADU: Kolarov postao Bekutin prvi komšija! (FOTO)

Stars -

Aleksandar Kolarov pazario je luksuzan stan prekoputa zgrade u kojoj žive Ana Bekuta i njen izabranik Milutin Mrkonjić.

foto: Reuters

Fudbaler koji trenutno igra za Romu je, kako Kurir ekskluzivno saznaje, nekretninu na Vračaru, u jednoj od najlepših ulica u Beogradu, kupio pre nekoliko meseci. Međutim, sportista u njoj ne živi kad boravi u prestonici, već je izdaje.

foto: Dado Đilas

"Aleksandar je jedan od naših najboljih fudbalera, s milionskim ugovorima. On ima nekoliko nekretnina po svetu, a želeo je da pazari i stan u Beogradu. Zato je i odabrao Vračar, i to zgradu baš preko puta Anine. To je trenutno jedna od najatraktivnijih lokacija u gradu, a ta zgrada važi za jednu od najskupljih. On je tu stanovao neko vreme kad je dolazio u Beograd, ali u poslednje vreme u stanu borave nepoznati ljudi. Pretpostavljam da ga je izdao kako ne bi zvrjao prazan", priča naš izvor.

foto: Dragana Udovičić

On kaže da je stan luksuzan i kompletno namešten.

"Sve je ful opremljeno. Dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo i kuhinja su rađeni po meri. Aleksandar nije štedeo, pa je nameštaj kupljen u inostranstvu i dopremljen u Srbiju. Stan je sređen u minimalističkom stilu, sve je uređeno sa ukusom i merom. Verujte da nisam video lepši stan u Beogradu, ljudi koji u njemu žive sigurno uživaju", kaže naš sagovornik.

Izvor nije siguran koliko stan u vlasništvu Kolarova ima kvadrata, ali poručuje da kvadrat u pomenutoj zgradi košta oko 3.000 evra.

"Ne mogu precizno da kažem koliko ima kvadrata, ali sigurno nema manje od sto, što znači da je sigurno potrošio bar 300.000 evra. Njegov prozor gleda tačno na Anin i Mrkin. Ima i veliku terasu s koje puca pogled na grad", završava naš izvor.

foto: Zorana Jevtić

Naša saznanja potvrdio je i Mrkonjić.

"Kolarov je kupio stan, ali ja neću da ulazim u njegovo imovinsko stanje. Ima nekretninu tamo gde je najbolja poslastičarnica u gradu. Sjajan je momak i fenomenalan komšija, mada ga Ana i ja retko viđamo. Poštuje Anu i voli njenu muziku. Kad je Mančester siti osvojio prvenstvo, on je puštao samo njene pesme, a posebno 'Zlatiborske zore", rekao je Mrka za Kurir, dok do komentara Aleksandra Kolarova nismo uspeli da dođemo do zaključenja broja.

35 godina ima Kolarov

3 dece ima

2,5 miliona evra iznosi njegova godišnja plata

Lude žurke u zgradi Kolarova

Brazilci iznajmili stan, pa raširili zastavu

Za vreme Svetskog prvenstva u Rusiji nekoliko Brazilaca je iznajmilo stan na drugom spratu zgrade u kojoj fudbaler ima stan. Kad su njihovi fudbaleri igrali protiv Srbije, na terasi su raširili brazilsku zastavu i navijali. Komšije se nisu bunile, naprotiv, bilo im je baš simpatično, otkrio je naš izvor.

(Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠTA SPAJA RUSIJU, SRBIJU I HOLANDIJU?! Mažić, Đoković i Tadić! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track