KIJA I SLOBA ĆE SE NAĆI OČI U OČI: Svi su mislili da se neće videti pre razvoda, ali su ipak odlučili da razgovaraju!
Foto: Printscreen/Youtube

NIKO NE ZNA KAKO ĆE SE ZAVRŠITI

KIJA I SLOBA ĆE SE NAĆI OČI U OČI: Svi su mislili da se neće videti pre razvoda, ali su ipak odlučili da razgovaraju!

Stars -

Odnos Kije Kockar i Slobe Radanovića trebalo je da se okonča po izlasku iz rijalitija, ali su njihova međusobna prepucavanja nastavila putem medija po odlasku sa imanja u Šimanovcima, a pevačevo odbijanje da potpiše papire za razvod braka dodatno je rasplamsalo raznorazna govorkanja.

foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Kija je potpisala papire kojima je stavila tačku na bračnu zajednicu dva dana po izlasku iz rijalitija, dok se Sloba već duže od dve nedelje opire stavljanju svog potpisa na ovaj dokument.

On je, u početku, tvrdio da želi da porazgovara sa svojom suprugom pre nego što okončaju brak, da bi naposletku, revoltiran njenim odbijanjem da se sastanu, čvrsto odlučio da ovaj proces okonča u sredu. U sredu je, ipak, ostavio ovu nimalo prijatnu dužnost za četvrtak, ali je onda, bez dodatnog objašnjenja, odustao i od toga.

foto: Damir Dervišagić

Ipak, Kockareva je naposletku popustila i odlučila da porazgovara sa njim pre nego što donesu definitivnu odluku o razvodu, ali pratioci rijalitija "Zadruga" ne moraju da brinu da će ostati uskraćeni za pikanterije vezane za ovu konverzaciju budući da će se sve prenositi uživo u nedelju, 8. jula, od 22 sata.

Naime, njih dvoje će stati oči u oči ove nedelje, u emisiji "Narod pita", kada će konačno, poslednji put, raščistiti sve račune. Da li će to biti kraj njihove ljubavi ili možda novi početak?

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

U VELIKOM STILU: Ovako je Kija u Cecinoj haljini pozirala pred fotoreporterima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track