VLATKO NIJE JEDINI KOG JE SMRT ZATEKLA U KOLIMA: Ovo su poznati sa naše estrade čiji su životi tragično prekinuti na drumovima
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Profimedia, Youtube screenshot

TUŽNO

VLATKO NIJE JEDINI KOG JE SMRT ZATEKLA U KOLIMA: Ovo su poznati sa naše estrade čiji su životi tragično prekinuti na drumovima

Stars -

Brojnim našim uspešnim pevačima, na veliku žalost, životi su okončani u saobraćajnim nesrećama. Velike tragedije godinama su potresale čitavu javnost, ali oni nastavljaju da žive kroz svoja velika dela. Iako su nas napustili, nikada ih nećemo zaboraviti.

Vlatko Ilievski

Makedosnki pevač Vlatko Ilievski, po anonimnoj dojavi pronađen je mrtav u sopstvenom automobilu "tojota" u ulici Treća makedonska brigada. Vlatko je godinama bio član grupe "Moral", a javnosti je poznat i po tome što je 2011. godine predstavljao Makedoniju na Evroviziji sa pesmom "Ruskina".

foto: Youtube screenshot

Toše Proeski

Poznati pevač iz Makedonije, Toše Proeski, poginuo je 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na putu Zagreb - Lipovac. Imao je samo 26 godina kada je izgubio život.

foto: Profimedia

Darko Radovanović

Poznati pevač i njegov kum i menadžer, Aleksandar Milošević, poginuli su 11. juna 2011. godine u saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostužničkog mosta prema Surčinu. Darko je imao 36 godina kada je stradao.

foto: Dragana Udovičić

Nebojša Saveljić

Član popularne hip-hop grupe "Montenigersi" Nebojša Saveljić izgubio je život 1999. godine u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica - Cetinje, kada je automobil udario u stenu. U nesreći su nastradali i Nebojšina devojka Tanja i prijatelj Aca. Imao je 28 godina.

Ljubiša Stojanović Luis

Luis je stradao u saobraćajnoj nesreći 2011. godine na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada.

foto: Zorana Jevtić

Ipče Ahmedovski

Slavni folker poginuo je 30. juna 1994. godine na Ibarskoj magistrali kod sela Šopići, nedaleko od Lazarevca. Imao je 28 godina i do tada pet snimljenih albuma.

Hašim Hučuk Hoki

Hoki, pevač narodne muzike, poginuo je 26. novembra 2002. godine u saobraćajnoj nesreći kod Kovilja u blizini Novog Sada. Vozeći 'zastavu 101' iz Beograda ka Novom Sadu, on je naleteo na kamion sa prikolicom nikšićke registracije, koji je skretao na parking.

Silvana Armenulić

Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, a na internetu se pojavila fotografija sa mesta nesreće. Zajedno s njom poginuli su i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je i vozio kola.

foto: Printskrin Instagram

(Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Profimedia, Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track