Najnovije vesti

NADEŽDA RASKINULA VERIDBU, PA OTKRILA O ČEMU JE MISLILA TOKOM SEKSA SA MIKIJEM: Gledala sam posle, stvarno nisam loša! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube, Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

NADEŽDA RASKINULA VERIDBU, PA OTKRILA O ČEMU JE MISLILA TOKOM SEKSA SA MIKIJEM: Gledala sam posle, stvarno nisam loša! (VIDEO)

Stars

Intimni odnos bivših zadrugara, pevačice Nadežde Biljić i pčelara Mikija Đuričića, svakako je obeležio prvu sezonu rijalitija. Ona je objasnila da bi se to dogodilo bez obzira na postojanje kamera, zbog ogromne privlačnosti koja je nastala po samom njenom ulasku u Belu kuću.

foto: Youtube screenshot

"Ta kamera je bila skrivena tačno tako da je ne vidi. Mi kad smo se okrenuli i kad smo videli, ja se mislim u sebi: 'Šta ustaješ sad kad smo već došli do toga, idemo do kraja'. Mi bi to uradili i da smo znali da su kamere. Mi smo se privlačili, tu je postojala hemija od kad sam ja ušla u rijaliti. Mi smo stalno flertovali i sprdali se", pričala je Nadežda.

foto: Printscreen/Youtube

Iako je njihov odnos porastao u veridbu, ona ističe da više nisu zajedno.

"Šta se desilo? Desili se Miki Đuričić i Nadežda Biljić. Dve budale!" s osmehom je objasnila ona.

Takođe, čitav njihov rijaliti odnos i danas uspeva da joj izmami osmeh na lice.

"Smejanje... znaš koje! Deset dana cela Srbija priča o seksu, a niko nam ne govori unutra da se to snimilo... Gledala sam, nisam loša!", nasmejala je ona sve u "Novom jutru" pa u nastavku otkrila kako je uopšte do toga i došlo: "Ja izašla na cigaretu, on izlazi iz kupatila, i kaže: 'Da se povatamo?' i ja kažem 'Ajde'. I to se tako desilo", zaključila je ona.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Youtube)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...