RADA MANOJLOVIĆ PROZVALA KOLEGINICU: Kada čuje neće se baš lepo osećati! ŽESTOK OKRŠAJ
Foto: Damir Dervišagić

Posteće se

RADA MANOJLOVIĆ PROZVALA KOLEGINICU: Kada čuje neće se baš lepo osećati! ŽESTOK OKRŠAJ

Stars -

Pevačica Rada Manojlović nedavno je izjavila da se na estradi gore od nje oblači samo Jadranka Barjaktarović, što je crnogorsku folkerku u prvi mah razočaralo, a onda je odlučila da kritiku posmatra iz vedrijeg ugla.

- Rada i ja smo uvek bile u odličnim odnosima, iako se nismo družile intenzivno. Mislim da je ona mene isprozivala da se loše oblačim, jer je slušala osobe koje mene ne podnose. Ipak, nakon što sam to čula, bila sam u šoku danima. Nikada nisam imala loše mišljenje o njoj, a i da je tako, ne bih ga javno iznela. Inače, lagala bih kada bih rekla da je na estradi sve sjajno i bajno. Mene komentari ne zanimaju, vodim svoj život, a sve što neko kaže o meni, vidim kao reklamu - uverava nas tridesetšestogodišnja pevačica i otkriva kako je izgledao Radin i njen susret, nakon što ju je Manojlovićeva isprozivala.

foto: Twitter/911 breaking

- Baš dugo sam razmišljala o tome što je izjavila, vraćala sam film i shvatila da ja nju nikada nisam komentarisala. Nakon nekog vremena smo se srele, a ona mi je rekla: „Dobro je, Jašo, sve je okej, ti meni, ja tebi“. Ja sam joj odgovorila: „Dala si mi reklamu, iako mi se ne sviđa! Smatram da si dobar i kvalitetan čovek, a nikada te nisam uzimala u usta. Ali ako ti tako smatraš, okej. I dalje te gotivim“. Ona je tada spustila loptu i samo rekla: „Dobro, Jašo, ’ajde, opusti se“ - kaže folkerka i tvrdi da nikada neće graditi karijeru na skandalima, kao većina svojih koleginica.

- Mene niko nikada nije savetovao! Uvek sam sama odlučivala kada je o mojoj karijeri reč. Nikada nisam želela da gradim karijeru na skandalima, da rušim sebe, pa da se dižem iz toga. Smatram da sam kvalitetan pevač i da ću polako ali sigurno uspeti u ovom poslu. Naravno da za to treba vremena, ali ja i neću uspeh po svaku cenu. Za to je potrebno da imaš želudac i da pređeš preko svačega, a ja smatram da ima nekoliko nas na estradi koji smo stabilni u ovom poslu. Džabe tebi ako si popularan, staneš na binu pred hiljadu ljudi i ne znaš da pevaš. Bolje raditi na sebi nego samo super izgledati - kaže Jadranka.

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POSLE DRAME SA TABLETAMA: Evo šta sad rade Rada i Haris! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track