Najnovije vesti

IMALI SU VELIKE PROBLEME S KOMŠIJAMA, ŽESTOKE SVAĐE NA FEJSBUKU... Otkriveni detalji iz Kijine i Slobine veze koje do sad niko nije znao! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ROMANTIČNI HULIGAN

IMALI SU VELIKE PROBLEME S KOMŠIJAMA, ŽESTOKE SVAĐE NA FEJSBUKU... Otkriveni detalji iz Kijine i Slobine veze koje do sad niko nije znao! (VIDEO)

Stars

Sloba Radanović, prvi švaler Srbije, koji je pod istim krovom u isto vreme bio i sa ženom i sa ljubavnicom, otvoreno priča o svojim osećanjima prema Luni Đogani, kao i prema još zakonitoj supruzi Kiji Kockar.

Verovali ili ne, postoje detalji o vezi Slobe i Kije koji javnosti nisu poznati, a to je način na koji su se upoznali.

Njih dvoje su živeli veoma blizu jedno drugog, a da se nisu ni poznavali. - Mi nismo udaljeni ni kilometar vazdušnom linijom, a nikada se nismo upoznali u Zrenjaninu. Upoznali smo se preko Fejsbuka. Komentarisali smo neke objave na Fejsu i tu smo se baš raspravljali, a posle toga sam objavio status putem kojeg sam tražio knjige za fakultet i ona mi se javila da može da mi ih nabavi i tako sme se našli i upoznali i otišli na piće prve večeri i malo po malo i eto - rekao je Sloba, a potom otkrio da je Kijina majka umalo imala problem sa komšijama zbog njega:

- Kako bih je osvojio, napisao sam grafit "Kristina, volim te" ispod njenog prozora. Samo sam joj javio ujutru da ima poklon od mene. Njena mama je bila predsednik kućnog saveta i onda je imala problem sa stanarima - rekao je Radanović.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...