RAŽNATOVIĆ SE NE ODVAJA OD VERENICE: Veljko letuje sa devojkom i mamom! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ODMOR

RAŽNATOVIĆ SE NE ODVAJA OD VERENICE: Veljko letuje sa devojkom i mamom! (FOTO)

Stars -

Veljko Ražnatović ispunio je obećanje i, nakon pobede u boks meču u Končarevu, svoju verenicu Bogdanu Rodić odveo je na letovanje u svoju vilu na Kipru.

foto: Printskrin

Naslednik Cece Ražnatović već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa bivšom košarkašicom iz Titela, a nedavno su se i verili. Mladi Ražnatović priznao je nedavno za Kurir da on i njegova partnerka rade na prinovi, a najavio je da će je voditi u maminu vilu na Kipru.

foto: Printskrin

Sada je obećanje i ispunio i Bogdanu odveo u Aja Napu, i to dok tamo boravi cela njegova porodica - mama Ceca, tetka Lidija Ocokoljić sa decom i ujak Milan Marinković.

Pre tačno 5 godina, na današnji dan desilo se - čuveno Ušće 2. Verujte mi da i danas kada se setim tog 28.juna 2013. godine, opet osetim te neke leptiriće u stomaku, pozitivnu tremu i iznova se setim zašto je taj dan u mom srcu upisan kao poseban datum. Slavila sam 25 godina karijere, a ostvarila sam još jedan san u životu. U ovo vreme, samo nekoliko sati pred koncert, meni je srce kucalo ubrzano zbog trenutka kada ću zajedno sa mojom vernom publikom uživati i slaviti. Stižem na Ušće i tu čujem huk. Huk moje publike. Mene jeza prolazi. Bliži se osam uveče, meni do izlaska na scenu drhte noge, srce kuca ubrzano,... Organizatori mi saopštavaju: “sve je krcato, ne vidi se kraj Ušća”. Shvatam da me još nekoliko minuta deli do tretnuka kada ću održati najveći nastup u životu. Izlazim i u jednom trenutku primećujem da su ispred mene svi ljudi koje volim, moja porodice, moja publika, prijatelji... I da sam mogla da poletim, poletela bih, takav je bio moj osećaj. U glavi mi ostaje zauvek zapamćena rečenica koju sam izgovorila, a pre toga nisam uopšte ramišljala da li ću govoriti:”Hvala vam što vas ima u ovolikom broju. Ja samo Bogu mogu da zahvalim večeras na vama i vi ste me ovakvom i napravili. Večeras sam najsrećnija žena na svetu zahvaljujući vama” - identičnu rečenicu bih ponovila danas. Meni je to bio najbolji koncert u životu, a ono što je dobro, kažu da treba ponoviti. Uživali smo svi zajedno, a svakom je ovaj koncert ostao upamćen na poseban način. Nakon više od tri sata pevanja odlazim sa žurku, a ubrzo kući gde sa najbližim prijateljima do ranih jutarnjih časova slavimo. Nekoliko dana kasnije, stiglo je zvanično saopštenje da je to bio najveći koncert u jugostičnoj Evropi i na Balaknu. Ulaznice za koncert bile su rasprodate pet dana pre koncerta, što se nikada nije dogodilo pre toga. Bila sam ponosna, ne na sebe, već na moju publiku. Hvala vam na tome♥️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Da se Veljko i bivša košarkašica odlično provode, svakodnevno pokazuju na društvenim mrežama i postavljaju zajedničke slike sa plaže.

foto: Printskrin

Ražnatović je nedavno objavio i zajedničku sliku sa Bogdanom i napisao emotivnu poruku.

foto: Printskrin

- Svačiji čovek nije čovek. Čovek si jedino kad si taj u očima voljene žene - napisao je on.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printskrin/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja