IMALA SEKS SA UJAKOM, STRICEM I DEČKOM, ZATO SAD BRANI NEMORAL! LEPI MIĆA NIKAD GORE OPLEO PO JELENI GOLUBOVIĆ: D...etino, lažeš kao pas! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

OCRNIO JE

IMALA SEKS SA UJAKOM, STRICEM I DEČKOM, ZATO SAD BRANI NEMORAL! LEPI MIĆA NIKAD GORE OPLEO PO JELENI GOLUBOVIĆ: D...etino, lažeš kao pas! (VIDEO)

Stars -

Kada se Lepi Mića usred programa dotakao ljubavnog života Jelene Golibović, još jedna žučna rasprava stupila je u prvi plan.

"D...etino jedna, je.ala si se sa ujakom svog dečka", izjavio je Lepi Mića.

"Gospode Bože, pa ti ne znaš šta pričaš", prokomentarisala je ona.

"Ona priča o moralu, zato brani nemoral! Imala je seks sa ujakom, stricem i dečkom. Imala si! On je rekao da ti je stric. Lažeš kao pas! Rekla si da je lažov, da je prevarant, da se kupa u blatu. Njen dečko u kupatilu nema pločice, ima glinu i zemlju i boji se da ga ne ubije struja. Ona se tu kupa, dotična dama i ona završi gde? U brvnari bez struje! Rekla si za čoveka da se tušira u kartonskoj kutiji", orio se Mićin glas u studiju.

U jednom trenutku, govoreći o njenoj karijeri ali i ljubavnom životu, Lepi Mića uzeo je čaše sa vodom i delio ih okolo, izjavivši da je on konobar.

"Evo prodala si tatin stan, kupala si se u kartonskoj kutiji i to sa hladnom vodom. To si mi pričala! Hvali se posle da je uspešna dama i zvezda završi u brvnari. Samozvana glumica, režiser! Znate li gde je ona završila fakultet? Šta je ona po zanimanju? Ja sam konobar! Evo ja sam konobar! Ti samo znaš da ga primaš! To ti je posao! Ti si primačica! Stalno ga primaš i ako ga ne primiš ti nisi zadovoljna", vikao je on.

"A šta si ti? Lažni moralista! Vidim da si nervozan. Ko ga tera da se dere?", zaključila je ona.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja