ŠABAN I GOCA ŠAULIĆ POSETILI LUKU U BELGIJI: Kod unuka slavili 43. godine braka! (FOTO)
Foto: Promo

RADOST

ŠABAN I GOCA ŠAULIĆ POSETILI LUKU U BELGIJI: Kod unuka slavili 43. godine braka! (FOTO)

Stars -

Šaban i Goca Šaulić proslavili su 43 godine srećnog braka putovanjem u Belgiju.

foto: Privatna arhiva

Oni su u ovu evropsku zemlju otputovali i da bi posetili najstarijeg unuka, Luku Adžića, koji odnedavno nastupa za fudbalski klub Anderleht. Luka je sin njihove starije ćerke Sanela, koga je dobila u braku s bivšim suprugom Ivanom Adžićem.

foto: Saša Pavlić

Unuk se obradovao dolasku babe i dede a posebno zato što je mogao da ih izljubi i čestita im godišnjicu braka, pošto su uvek na taj dan bili zajedno. Njihov miljenik se ovih dana priprema za predstojeću sezonu, ali je ipak uspeo da odvoji vreme za baku i deku, koji su takođe presrećni što su godišnjicu mogli da proslave upravo s njim.

foto: Dragana Udovičić

- Nismo mogli da zamislimo bolji način da obeležimo godišnjicu nego da posetimo Luku i provedemo vreme s njim. Ovo je naša prva poseta njemu, ali svakako neće biti poslednja - rekao je folker.

Inače, Šaban, koji će leto provesti radno jer ima zakazane brojne nastupe, već uveliko se sprema za koncert u Areni u Beogradu, koji je zakazan za 6. oktobar, a biće kruna njegove karijere, koja traje već pola veka. Kurir.rs/I. B./ Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track