ZVANIČNO BIVŠI? KIJA I SLOBA ZAJEDNO KOD ADVOKATA: Ona je svoje obavila dan po izlasku iz rijalitija, ON TEK DANAS POKLEKAO! (FOTO)
Foto: Printscreen

SVE OČI UPRTE U NJIH

ZVANIČNO BIVŠI? KIJA I SLOBA ZAJEDNO KOD ADVOKATA: Ona je svoje obavila dan po izlasku iz rijalitija, ON TEK DANAS POKLEKAO! (FOTO)

Stars -

Brak Kristine Kockar i Slobodana Radanovića svakako je obeležio prvu sezonu "Zadruge", odnosno krah istog. Kija je odmah po izlasku iz rijalitija rešila da se razvede od nevernog supruga i odmah potpisala papire, ali na pevača se, pak, čekalo danima da učini isto, kao što je obećao pred milionskim auditorijumom.

Mnogi su, za vreme čekanja, počeli da veruju u pomirenje trenutno najturbulentnijeg para. Naime, Sloba je imao želju da se sastane sa Kijom i porazgovara sa njom bez kamera, kako bi jedno drugome mogli da kažu sve što zbog istih nisu mogli.

Međutim, kako su se zvanično i zajedno sastali tek sada i to sa njenim advokatom Vićentijem Darijevićem, izgleda da od pomirenja nema ništa. Kraj fotografije sa nasmejanim klijentom, Vićentije je napisao:

"Tampon zona".

Postavlja se pitanje da li je od ovog sastanka Sloba Radanović zvanično postao bivši suprug Kristine Kockar.

(Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track