GOGA SEKULIĆ ISPRIČALA SVE O TRUDNOĆI: Pevačica zna kog će pola biti beba, ove koleginice su joj prve čestitale, a evo gde će Uroš i ona živeti!
Foto: Dragana Udovičić

SREĆNA

GOGA SEKULIĆ ISPRIČALA SVE O TRUDNOĆI: Pevačica zna kog će pola biti beba, ove koleginice su joj prve čestitale, a evo gde će Uroš i ona živeti!

Stars -

Goga Sekulić u 41. godini ostala je u drugom stanju i tako joj se ostvarila najveća životna želja.

S obzirom na to da je ušla u četvrti mesec trudnoće, ona i njen suprug, sportista Uroš Domanović, u decembru postaće roditelji.

"Kada sam saznala da sam trudna bila sam pozitivno šokirana. Bila sam zatečena, presrećna, pomešana neka osećanja", rekla je pevačica.

Kako su reagovali tvoji bližnji kada si im saopštila srećnu vest?

"Prvo sam javila Urošu i svojoj sestri. Neki su me čak pitali: zašto meni nisi javljala? Pa ja nisam ni roditeljima odmah rekla. Prvo sam uradila i analizu iz krvi da bih bila sigurna da sam trudna, pa sam tek onda javila mojim roditeljima. Nisam bila sa njima u tom trenutku, ali verujem da je bilo suza radosnica", rekla je Goga.

foto: Instagram

Kako podnosiš trudnoću?

"Super. Doktor kaže da je sve u redu. Ja prva dva meseca nisam ni znala da sam trudna. Radila sam, išla na nastupe, putovala... Vidim ja nešto mi je muka, boli me želudac. Mislila sam da je to od stresa, nespavanja... Sad moram malo da se smirim što se tiče posla. Imam dosta zakazanih nastupa, ali pratiću situaciju, kako se budem osećala, tako ću i raditi. Neću ništa na silu, a i ne moram. Sad sam počela da pravim pauze. Recimo, jedan dan pevam u Splitu, pa ostanem još jedan dan da se odmorim. Prija mi taj sporiji tempo", izjavila je.

Utiče li Uroš na tebe da malo smanjiš gas?

"Dogovorili smo se da odradim ove bitnije nastupe. I naglasio mi je da bude sve opušteno, bez stresa, da me ne nerviraju muzičari i menadžeri jer sa publikom je stvarno sve super. Tu nema problema. I onda idem na more i samo odmor. Naravno, pripremaću nove pesme, ali samo lagano, opušteno", izjavila je Goga.

Znaš li kog pola će biti dete?

"Neka to zasada bude tajna. On bi voleo dečaka, ja bih volela devojčicu. Iskreno, volela bih da imam blizance, odmah sina i ćerku da dobijem (smeh)", kaže pevačica.

foto: Dragan Kadić

Da li si se plašila, budući da si zagazila u petu deceniju, da nećeš ostati u drugom stanju?

"Nisam osećala bojaznost da neću ostati trudna jer sam predosećala da ću ostati u drugom stanju. Ja sam donedavno i govorila da ukoliko u narednih pola godine, godinu dana ne ostanem u drugom stanju idem na vantelesnu oplodnju, jer to za mene nije tabu tema. To su ljudi radili i pre 20-30 godina, a ja znam neke žene koje i dan-danas to kriju i pričaju da su prirodnim putem ostale trudne", izjavila je Sekulićeva.

Misliš li da si u pravom trenutku ostala trudna?

"Treba se boriti za potomstvo, ali ne po svaku cenu. Ja nisam htela da imam dete s bilo kim. Prošla sam u životu i lepe i neke ružne stvari, imala sam i uspone i padove kako poslovne, tako i životne, da se na to ne vraćam, pa sam na neki način birala sa kim ću da osnujem porodicu. Uroš i ja smo sve godine živeli zajedno i bilo je prirodno da poželimo decu. Bog je uslišio naše želje. Uroš je srećan što će imati dete sa mnom. Nije njemu bila frka, mlad je, mogao je i za deset godina da ima decu", rekla je Goga.

foto: Damir Dervišagić

Hoće li biti i svadbe pre porođaja?

"Biće. Pričala sam s Urošem o tome. Pošto on ne voli velika slavlja, obeležićemo to uz najuži krug porodice i prijatelja. Građanasko venčanje smo u Cirihu već napravili, a sad nam ostaje crkveno, najverovatnije u Beogradu. Nećemo praviti famu od toga, možda će se neki naljutiti što neće doći, ali šta mogu, ne odlučujem ja", izjavila je.

Da li je tačno da ćete se ti i Uroš preseliti u Ameriku?

"Što se tiče sporta kojim se Uroš bavi, veoma je popularan u Americi, posebno u Brazilu, tako da postoji mogućnost za godinu-dve da se tamo preselimo. Bilo je već nekih nagoveštaja o selidbi", rekla je pevačica.

Ko ti je sa estrade čestitao na trudnoći?

"Prva mi je čestitala Ana Nikolić, pa onda: Dara, Katarina Grujić, Ćemo, Boban Rajović, Jelena Kostov, da ne nabrajam sad sve... Neki verovatno ne čitaju novine, pa ne znaju, a možda nekome i nije drago. Ja se radujem kada čujem lepu vest da je neko u drugom stanju, da se porodio, venčao... Volim da se radujem tuđoj sreći, ali neki očigledno ne", rekla je Goga.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track