Najnovije vesti

ŠOKIRAO! LEPI MIĆA PROZVAO OCA LUNE ĐOGANI USRED EMISIJE: Gospodine Gazmene, kakvo je to ponašanje? Govorim iz prve ruke, SLOBODAN NE ŽELI DA SE RAZVEDE!
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

NAPRAVIO HAOS

ŠOKIRAO! LEPI MIĆA PROZVAO OCA LUNE ĐOGANI USRED EMISIJE: Gospodine Gazmene, kakvo je to ponašanje? Govorim iz prve ruke, SLOBODAN NE ŽELI DA SE RAZVEDE!

Stars

Kada je čuo Gagija Đoganija kako priča o ljubavi ćerke Lune i pevača Slobe Radanovića, Lepi Mića nije mogao čudu da se načudi.

 

"Slušam priče da se oni vole... Pa gospodine Gazmene, da li vi znate da je gospodin Slobodan u braku?" upitao je Mića, koji se nije zaustavio tu.

 

On je siguran da se Kija Kockar i Sloba Radanović još uvek vole, te da se možda neće razvesti. Kako kaže, on zna da pevač sve vreme odugovlači iz čiste ljubavi, tze da zapravo uopšte ne želi da se razvede.

 

"Slobodan koči razvod. Slobodan i Kija se vole, Slobodan voli Kiju, Kija voli Slobodana. Oni su oboje krivi za svoj brak. Ako budu oboje uradili iskreno pokajanje, brak će uspeti", siguran je Mića.

 

Ovime, podigao je ogromnu prašinu!

 

"Sve te ljubavi iz 'Zadruge' su popucale kao balon. To što želite da čujete, idite kod mame i tate. Da li je moguće da se oni tako ponašaju? U pitanju su stavovi i stvari koje su urađene. Ponašanje Lune i Slobe se ne može braniti. To je sram, stid, bruka i sramota. Slušao sam Luninog oca. Razočarao me je kada se neko javio od naših dragih gledalaca i on pravi cirkus u studiju. To je za kritiku", istakao je u jutarnjem programu on.

 

Takođe, Lepi Mića istakao je kako ga životi bivših zadrugara ne interesuju toliko koliko je spreman da brani brak kao instituciju.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...