SREĆAN ROĐENDAN, ĆAĆA MOJ: Ćerka Miše Kovača objavila na FB emotivnu poruku i rasplakala sve (FOTO)
Foto: Printscreen YT

Proslavio 77. rođendan

SREĆAN ROĐENDAN, ĆAĆA MOJ: Ćerka Miše Kovača objavila na FB emotivnu poruku i rasplakala sve (FOTO)

Stars -

Hrvatski pevač Mišo Kovač proslavio je 77. rođendan, a njegova ćerka Ivana čestitala mu je na društvenoj mreži Fejsbuk emotivnom porukom.

"Srećan rođendan, ćaća moj! Najlakše je kad pitaju me koliko i kako ja ga volim jako. Samo jedna reč bi bila to - neopisivo! Voli te tvoja mala", napisala je Ivana na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, pevač je teško podneo smrt svog sina Edija i godinama se borio sa tugom, a želeo je sebi da presudi 1999. pucavši u grudi. Ipak su ga brzo našli i spasli. Taj trenutak je bio težak za njegovu ćerku.

Posle druge tragedije utehu u najvećem poroku današnjice našla je tada, a prva koja je primetila da nešto nije kako treba je njena majka Anita. S obzirom na to da nije želeo da izgubi još jedno dete, Mišo je činio sve napore kako bi se ona izvukla.

Bila je dve godine u komuni u kojoj se lečila od zavisnoti.

"Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan", rekla je svojevremeno Ivana koja se nešto kasnije oprobala i kao pevačica grupe "Magazin", ali bez prevelikog uspeha.

Pre izvesnog vremena je upoznala svoju jaču polovinu i nedavno su dobili i dete. O udaji ne razmišlja jer joj papir nije najvažniji, kako i sama kaže. Živi u Zagrebu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track