POSLE NAJVEĆEG OKRŠAJA S VOJKETOM, SARA RELJIĆ PROGOVORILA O UDAJI: On mora da odabere prstenje, a ne ja!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRILA

POSLE NAJVEĆEG OKRŠAJA S VOJKETOM, SARA RELJIĆ PROGOVORILA O UDAJI: On mora da odabere prstenje, a ne ja!

Stars -

Tokom boravka u rijalitiju niko nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da li se Sara Reljić i Vladan Vojnović svađaju ili ne, a takvu vezu nastavili su i nakon izlaska iz "Zadruge"! Trude se da provode što kvalitetnije vreme zajedno, ali ipak, postoje stvari oko kojih i te kako vode rat.

"Vojke je stabilan kao stena, zato sam ga i zavolela. Najveći okršaj smo imali kada smo snimali vokale za moju pesmu. Oboje smo bili nervozni, ipak je posao u pitanju i bili smo oboje napeti. Imali smo i oko svakodnevnih stvari svađe, tipa da ja njemu zamerim što previše gleda u telefon. Nešto tog tipa, ali sa druge strane, razumem i njega, jer mora da je u kontaktu sa ljudima", izjavila je Sara.

Pošto je priznala oko čega se svađaju, odlučila je da stavi tačku na glasine o udaji, ističući da je još uvek mlada za takav korak.

"Tetka je htela da mi kupi neki prsten, pošto ja obožavam prstenje. Čisto da imam neki prsten od nje. Ja sam više puta rekla da sam ja mlada za udaju. Tako da se ne udajem, a on je verovatno taj koji mora da odabere prstenje, a ne ja", bila je iskrena ona.

(Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track