Najnovije vesti

ISPRIČALA KAKO JU JE DUŠKO MUVAO, SLUŠALI JE ŠOKIRANI I BEZ REČI: Bilo mi je neprijatno kad je došlo do seksa, A NJEGA BAŠ BRIGA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEVERICA ZAVLADALA

ISPRIČALA KAKO JU JE DUŠKO MUVAO, SLUŠALI JE ŠOKIRANI I BEZ REČI: Bilo mi je neprijatno kad je došlo do seksa, A NJEGA BAŠ BRIGA! (VIDEO)

Stars

Nekoliko bivših zadrugara prepustilo se Igri istine van zidina Bele kuće, ne znajući da će biti podjednako šokantna kao i u rijalitiju. Naime, tom prilikom, Sanja Stanković istakla je da se sa Andrijanom Radonjić ne čuje i da joj ne pada na pamet da se to dogodi, te da isto važi i za njenog oca Duška, za koga kaže da ju je muvao, i to veoma ružno.

"Videla sam šta je pričala za mene posle 'Zadruge' i šta je njen tata rekao za mene, da mu slobodno popušim onu stvar. Mogu da mu budem ćerka. Mene je njen otac na neki način muvao dok smo bile u 'Zadruzi'. Ja sam bila u garderoberu da obučem veš, Goca je bila tu i ja sam joj rekla da gleda da neko ne uđe i u tom trenutku ulazi Duško i Goca mu kaže: 'Stani, Sanja se presvlači!', a on je na sve to rekao: 'Meni to ne smeta'. Kada je bila šala za prvi april, kada su novinari rekli da smo imali se.s, ja sam mu prišla dok su bile reklame i rekla da mi je neprijatno, a on je rekao da na to ne gleda tako", pričala je atraktivna plavuša, dok su je ostali zgranuto slušali bez reči.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...