ŠTA ZVEZDE KAŽU O ZVEZDAMA: Lidiji je zapisan pun novčanik

SUDBINA

ŠTA ZVEZDE KAŽU O ZVEZDAMA: Lidiji je zapisan pun novčanik

Stars -

Astrolog Velimir Remić otkriva da je Vukićevićeva bila predodređena za uspeh, ali i majčinstvo.

Poznati astrolog Velimir Remić zavirio je u natalnu kartu Lidije Vukićević, koja je rođena u znaku vodenog i kardinalnog Raka.

foto: Privatna arhiva

On ističe da je Mesec vladar znaka sjajne glumice, što nam jasno pokazuje da je čuvena Violeta iz hit serije "Bolji život" hipersenzitivna žena, te joj je zapisana slava, popularnost i - pun novčanik.

- Ima nepogrešivu intuiciju kojom se rukovodi prilikom donošenja važnih odluka. Sunce joj se u trenutku rođenja nalazilo u desetoj astrološkoj kući karijere i društvenog statusa, pa ne treba da nas čudi što je izabrala bavljenje filmskom umetnošcu - kaže autor knjige "Ruka spasa" i prezentuje nam planetarne postavke koje su bile aktuelne u trenutku rođenja glumice.

- Njen znak Raka je simbol porodice, a deseto polje natalnog horoskopa je karijera, tako da nije slucajno što je najveću popularnost stekla igrajući ulogu u seriji koja je akcenat stavila na dešavanja u porodici Popadić. Lidija ima veličanstvenu konjunkciju Meseca i Jupitera koja joj je omogućila i slavu - otkriva Remić.

Velimir ističe da je Lidiji najbitnije da joj je u životu sve na svom mestu, a da joj je najveći uspeh majčinstvo.

foto: Printscreen/Instagram

- Lepotu, smirenost, harizmu i prefinjenost darovao joj je podznak u vazdušnom znaku Vage. Lidija je je izuzetno uredna i precizna u svemu, a to je tako zbog Venere koja se smestila u znak zemljane Device. Njeno porodično gnezdo odiše čistoćom, a svaka stvar mora da bude na svom mestu. Položaj Merkura u znaku Raka otkriva da je glumičina kuća prepuna knjiga koje obožava da čita. Ona je izuzetno pobožna i poštuje pravoslavnu veru. Veliki je sanjar i imaće priliku da u snovima dobije određene poruke od Svetog Nikole i Svete Petke, kojima treba da se moli. Zbog Sunca i Meseca u vodenim znacima, preporučujem joj da svaki trenutak slobodnog vremena provodi kraj reke, jezera, bazena ili mora. Energija vode je smiruje. Lidija svojim najvećim uspehom smatra to što se ostvarila kao majka poštenih, vrednih i skromnih sinova kojima se ponosi. Zvezde otkrivaju da je pred njom plodan životni ciklus u kom će imati pune ruke posla, ali i pun novčanik. U životnom horoskopu joj je zapisano da će duboku starost dočekati u društvu voljene osobe - završava astrolog i pisac.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track