DOŠLA MU RIJALITI VERENICA, A ON SE POMIRIO SA BIVŠOM! MIKI PRVI PUT JAVNO O TURBULENTNOM DOGAĐAJU: Ona je normalna žena, nema veze sa medijima, OD NADEŽDE I MENE NEMA NIŠTA!
Foto: Printscreen Youtube

HAOS

DOŠLA MU RIJALITI VERENICA, A ON SE POMIRIO SA BIVŠOM! MIKI PRVI PUT JAVNO O TURBULENTNOM DOGAĐAJU: Ona je normalna žena, nema veze sa medijima, OD NADEŽDE I MENE NEMA NIŠTA!

Stars -

Nadežda Biljić i Miki Đuričić u "Zadruzi" su imali odnos pun strasti. Seks pred kamerama rijalitija bacio je čitav region na kolena, a veridba koja je usledila podigla je još veću prašinu. Međutim, po izlasku iz Bele kuće, shvatili su da nisu jedno za drugo, a pčelar je obnovio vezu sa bivšom devojkom, o kojoj je sada i javno progovorio.

"Da, pomirio sam se sa mojom starom devojkom, srećni smo, super smo i to je to. Ne živimo zajedno, ali malo sam kod nje, malo u Kupinovu. To je jedna normalna žena koja nema veze sa medijima, živi jedan normalan život. Čuvam svoju privatnost i ne želim više ništa da pričam o tome", izjavio je on.

Inače, Nadežda se odmah po napuštanju "Zadruge" uputila u Kupinovo kod svog tadašnjeg verenika, samo da bi pošto je pristigla i ostala bez njega.

"Nije odmah došla kod mene, posle tri-četiri dana smo se čuli, rekli hajde da se vidimo, da porazgovaramo, da vidimo šta i kako, da vidimo da li to može da funkcioniše. Došli smo do zajedničkog zaključka da mi u spoljnom svetu ne možemo funkcionisati i da je bolje da se raziđemo. Ostali smo u dobrim, korektnim odnosima, Nadežda je ok lik, kvlitetan drug, čovek. Ja nju mnogo gotivim i poštujem, želim joj mnogo sreće i šta god mogu pomoći ću joj kao i ona meni", zaključio je Miki.

foto: Printscreen

Inače, ona i dalje nosi verenički prsten koji je dobila od Mikija. Kako je nedavno izjavila, to je njeno i to joj je uspomena na veoma lep period u životu. Ne planira da ga skine ni kada se danas-sutra bude udala za drugoga, ali kako i Miki napominje, nema nade da se njih dvoje pomire.

"Nije to verenički prsten, mi smo se to malo šalili, to je bilo zbog koša i ona to zna. Ona sa tim prstenom može da radi šta hoće, to je poklon mog druga koji je zlatar. Nema tu ništa što vi mislite, ne može doći ni do kakvog pomirenja. Svako je na svoju stranu otišao, ja joj želim puno sreće, nema tu ništa senzacionalno. Jer ja živim jedan normalan, skroman, povučen život. Kuvam, šetam pse, družim se sa normalnim, običnim ljudima, radim obične stvari, sređujem kuću, gledam TV", izjavio je on.

foto: Printscreen YouTube, Printscreen

(Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track