NE BAVIM SE LJUDIMA KOJI SU NEBITNI: Andrijana odgovorila na Sanjine PROVOKACIJE, a onda je DODALA OVO i svima zapušila usta! (FOTO)
Foto: Pritscreen/Youtube

OŠTRO

NE BAVIM SE LJUDIMA KOJI SU NEBITNI: Andrijana odgovorila na Sanjine PROVOKACIJE, a onda je DODALA OVO i svima zapušila usta! (FOTO)

Stars -

Bivše zadrugarke Andrijana Radonjić i Sanja Stanković u rijalitiju su imale veoma korektan odnos. Međutim, to se promenilo mesec dana pred sam kraj ovog zabavnog programa.

foto: Damir Dervišagić

Naime, Radonjićeva je zamerila plavuši što je stupila u romansu sa Jovanom Tomić Matorom, a da nju nije o tome obavestila. Potom su se stvari otrgle kontroli, pa je njihov odnos postao isuviše zategnut.

foto: Printscreen Pink Tv

Njih dve nakon izlaska iz rijalitija nisu imale kontakt, ali otvoreno jedna o drugoj pričaju putem medija i otkrivaju u kakvim su odnosima.

Sanja je tokom gostovanja u emisiji ponovo progovorila o Pinkovoj zvezdi, ali i njenom ocu, a Radonjićeva nije mogla da odoli, a da ne prokomentariše njenu izjavu.

foto: Damir Dervišagić

"Ne bavim se ljudima koji su mi nebitni, ali ovo moram da prokomentarišem", napisala je Andrijana i dodala:

foto: Printscreen Instagram

"Nisam je uzela u usta dok nisam saznala da me je pljuvala prva. Čak ni tada je nisam pljuvala, samo sam rekla da nemam nameru da se čujem sa njom. Čak smo se i srele nekoliko puta, javile "zdravo - zdravo", da bi ona posle toga pljuvala i ispala riba kojoj "ne pada na pamet da se čuje sa mnom". Hvala što sam nebitna da toliko priča o meni. Toliko", napisala je Radonjićeva na storiju svog Instagram profila i time dala komentar na ono što je Stankovićeva rekla.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Foto: Pritscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track