ULAZILA JE U OKRŠAJ SA UČESNICAMA RIJALITIJA: A sada Tijana Maksimović otkriva razlog! Napravila sam HAOS!
Foto: Printscreen Happy TV

ISPRIČALA DETALJE

ULAZILA JE U OKRŠAJ SA UČESNICAMA RIJALITIJA: A sada Tijana Maksimović otkriva razlog! Napravila sam HAOS!

Stars -

Učesnica rijalitija "Letnji kamp" Tijana Maksimović otkrila je detalje sukoba sa Anom Nedeljković, ali i komentarisala odnos sa Milanom Savićem, sa kojim su je kamperi spajali proteklih dana.

Dolazila je u sukob sa malim brojem kampera, ali kako kaže, zbog njih samih.

U kamp su se doselile nove kamperke, koje su na samom ulasku napravile veliku pometnju. Po tvom mišljenju, koja od novih učesnica se pokazala kao dobar rijaliti igrač i da li misliš da ima taktiku?

"Nove učesnice sam dočekala, možda čak i jedina, onako kako treba, svakoj izašla u susret što se tiče svega ovde u kampu. Igrom slučaja ispao je haos zbog mesta u krevetu, jer ostatak kamperki nisu želele da ih prime u isti. Htela sam da isteram pravdu, ali ja samnakon toga napravila samo sebi štetu. Ana Tasić mi je super, sa njom treniram. Saška takođe, mislim da smo jako slične! Luda je i nema dlake na jeziku, što mi se jako sviđa. Ana, ili kako je ja zovem Mama br 2 mi je jako interesantna i mistična postala od "intervjua" sa Seniorom. Kristina je previše emotivna i dobra, mislim da je jako uplašena jer i sama vidi sa kakvim sve ljudima treba da ruča, spava, igra igre, itd.. Mislim da je neiskvarena i naivna i možda malo. Miss nam je opasnica i dopada mise. Ovo je moj prvi utisak. Drago mi je da je svaka od njih rekla da sam jedina ispala čovek od svih njih, starih kampera.

foto: Printscreen Happy TV

Bili smo svedoci sukoba novih takmičarki sa Anom, Hristinom i Leontinom još prvo veče po njihovom ulasku. Kako komentarišeš tu svađu i na čijoj si strani?

"Što se tiče svađe, bilo kako bilo, nisu u pravu! Ne mogu se ponašati da je kamp njihovo vlasništvo. Nove kamperke imaju potpuno ista prava kao i stari. Ništa od svađe ne bi bilo da Lazar nije bio mortus pijan, zaspao je go, bez ičega na sebi, dok je Luka bio sav pogubljen. Njihova dužnost, pala je na mene. Pre cele te svađe, ja sam skakala od jutra do mraka na zastavu. Nisam uspela, samo sam haos napravila i iznervirana došla do sobe, gde su mi bile nove kamperke očiju punih suza. Tako iznervirana zbog toga što moj tim bleji, a nas tri samo se zalećemo, naletim na nepravdu još goru! Nove devojke u haosu, a kapiteni ništa ne rade povodom toga! Nakon toga mi je rečeno da ih ja rasporedim. Gde je haos nastao. Svakako znam ko mi je drug, ali znami šta je ljudskost. Na strani novih devojaka sam, naravno".

foto: Printscreen Happy TV

Odnos između Ane i tebe od početka rijalitija je na „klimavim nogama“, gledaoci su mogli da primete netrpeljivost sa obe strane, s obzirom na to da ste dolazile par puta u žučnu svađu. Međutim, protekla dva dana vaš sukob je kulminirao do kršenja osnovnih pravila boravka u kampu. Koje je tvoje mišljenje o tome i zašto postoji takva relacija između vas dve?

" Ja sam Ani do sad davala brdo saveta, za njeno dobro, čisto da više ne razmišlja o mržnji od strane jutjubera. Kritikovala sam je zbog spavanja konstantnog i hvalila sam je zbog nekih stvari. Ne mislim da je najgora, njen bezobrazluk me izbacio iz takta, jer nije ispala čovek, a pritom mi se rugala i buljila u facu, provocira me i kad je rekla da niko neće lećipored nje. Ne želim da se izvinim njoj, jer opet kažem, jeste ružno sa moje strane, ali zaslužila je to, a ja to što pljunem, ne poližem. To je to, neka budem ja loša zbog toga, ali nečovek neću biti nikad".

Mnogi u kampu osuđuju tvoj odnos sa Milanom, čak smo imali prilike da vidimo vaše maženje tokom jutra. Da li se kaješ zbog toga jer si sebe dovela u situaciju da "uperuju prst" u tebe, komentarišući da jedna udata žena, koja pritom ima dete, ne bi trebalo sebi to da dozvoli i da li te povređuju takvi komentari?

"Milan i ja se nismo mazili. Milan svaku devojku iz kampa ljubi, mazi i češka,, meni je gledao strije nakon porođaja. Ali prijalo mi je, jer ga gotivim, dobar je ali nekad mi se neke njegove šale".

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs/Foto: Printscreen Happy.tv

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track