PREVARIO JE PRED CELOM NACIJOM, A ONA MU POMAŽE: Kija namešta Slobi tezge kod svog bivšeg dečka
Foto: Damir Dervišagić

NEVEROVATNO! Radanoviću menadžeriše bivša žena

PREVARIO JE PRED CELOM NACIJOM, A ONA MU POMAŽE: Kija namešta Slobi tezge kod svog bivšeg dečka

Stars -

Kristina Kija Kockar je po svemu sudeći zabrinuta za egzistenciju supruga Slobodana Radanovića, od koga se upravo razvodi, pa mu ugovora tezge po Srbiji!

Kako Kurir saznaje, pobednica prve sezone rijalitija „Zadruga“ prošle nedelje je s reperom Vukom Mobom bila u Šapcu, gde njen bivši dečko (ime i prezime poznato redakciji) drži klub, pa je od njega tražila da angažuje Slobu da kod njega nastupa tokom leta.

Sugestija

- Pitanje je trenutka kada će Kija i Sloba zvanično biti razvedeni, ali ona i pored toga brine o njemu. Pre nekoliko dana je obišla mačvanski okrug, gde njena nekadašnja ljubav živi, ali i drži lokal u kom nastupaju poznati pevači. Za sebe nije pitala da tezgari iako je izbacila pesmu „Ne vraćam se na staro“, koja ima preko miliona pregleda na Jutjubu i već se uveliko vrti po klubovima, ali mu je zato predložila da pozove Slobu da nastupi kod njega, naravno za honorar. Ona nije pregovarala o visini njegovog honorara, nego mu je samo sugerisala da bi bilo dobro da angažuje njenog muža dok je još aktuelan zbog rijalitija - priča naš izvor.

foto: Kurir

On kaže da su se svi pitali da li se Kristina šali ili je postala Slobina menadžerka.

- U prvom trenutku njen bivši dečko je pomislio da se Kija šali, pa je okrenuo na šalu, ali ona je bila mrtva ozbiljna. Nekoliko puta je ponovila da Sloba pravi odličnu atmosferu i da će zbog njega doći mnogo devojaka, te da bi mu bio pun pogodak da ga pozove da nastupi kod njega. Kada je vlasnik, tj. njen bivši, shvatio da je vrag odneo šalu, obećao joj je da će razmisliti i pozvati Radanovića. Interesovalo ga je i da li mu je ona postala menadžerka, na šta je Kija odgovorila da nije, već da to radi bez interesa, iz ljubavi - završava naš izvor.

foto: Kurir

Oprostila mu

Pokušali smo da stupimo u kontakt s akterima ove priče, ali nijedno od njih troje nije bilo dostupno za komentar.

Podsetimo, Kija je u nekoliko intervjua naglasila da ju je prošao bes zbog toga što ju je Sloba javno prevario u rijalitiju s Lunom Đogani i da bi mu uvek rado pomogla.

- Šta je bilo bilo je, ne želim da se vraćam na staro. Završila sam s tom pričom, a njemu sve šta bude trebalo ja sam tu. Meni je važno da budem čovek, a on kako hoće - zaključila je Kija.

foto: Marina Lopičić

JK šokirana Kijinim uspehom

ZARATILE ZBOG JUTJUBA!

Jelena Karleuša šokirana je uspehom pesme koju je Kija snimila s Ministarkama, pa je iznela svoj stav na društvenim mrežama.

- Znate šta, ako je u Srbiji Kija s onakvim pevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u svoje dadilje i garderoberku. Pokidale bi. Ja se ne šalim - napisala je mala od skandala na Tviteru, a Kija joj je ovako odgovorila:

- U pravu si, Jeco, trebalo bi! I ja sam sa 17 godina radila kao garderoberka u klubu. Kačila jakne. Ja se ne šalim, a vidi me sad!

LJILJANA STANIŠIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track