POBEDOM U RIJALITIJU POSTALA JE MILJENICA NACIJE: Postigla je neverovatan uspeh novom pesmom sa Ministarkama, a sada je Kija  progovorila o UDVARAČIMA! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

otkrila

POBEDOM U RIJALITIJU POSTALA JE MILJENICA NACIJE: Postigla je neverovatan uspeh novom pesmom sa Ministarkama, a sada je Kija progovorila o UDVARAČIMA! (VIDEO)

Stars -

Kristina Kija Kockar je pobedila u rijalitiju "Zadruga" i postala miljenica nacije.

Stjuardesa je nakon izlaska iz Bele kuće potpisala papire za razvod od Slobe Radanovića koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani, a pre 10 dana to je učinio i pevač.

Kija se nakon kraha braka potpuno posvetila poslu, a njena pesma "Ne vraćam se na staro" koju je snimila sa grupom "Ministarke" postigla je neverovatan uspeh.

"Niko, zaista. Prvo se ne krećem nigde da bi mi uopšte prilazili, krećem se u krugu prijatelja pa mi niko ne prilazi. Moj broj niko nema, a na poruke udvaračkog tipa na društvenim mrežama ne odgovaram niti vidim jer imam milion poruka", kaže Kija.

Kija je otkrila da dobija prelepe poruke podrške i snimke koje je nasmeju.

"Preslatka je devojčica koja sigra uz Slobodanovu pesmu i kaže "Ja sam Kija". Oduševila sam se i odmah sam je stavila na svoj Instagram profil. Učlanili su me u te fan grupe. Ima milion grupa, samo moja, pa "Kija i Boba", ponekad im nekad nešto napišem, kad stignem. Preslatki su stvatno. Oni naprave neke moje fotografije, animacije pre nego što izađe bilo šta, stvarno sam oduševljena i svaka im čast", kaže Kockareva.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track