MUŽ JE PREVARIO I PONIZIO PRED SRBIJOM, A SVEKAR OPSOVAO UŽIVO U PROGRAMU: Sad im je Kija poručila da je to sve na njihov OBRAZ i ČAST, a kad se sretnu evo šta čeka Draginju i Dušana (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEMA VRAĆANJA NA STARO

MUŽ JE PREVARIO I PONIZIO PRED SRBIJOM, A SVEKAR OPSOVAO UŽIVO U PROGRAMU: Sad im je Kija poručila da je to sve na njihov OBRAZ i ČAST, a kad se sretnu evo šta čeka Draginju i Dušana (VIDEO)

Stars -

Kristina Kija Kockar, pobednica Zadruge i novi član Ministarke, progovorila je o bivšim svekrvi Draginji i svekru Dušanu, koji su dok je bila u rijalitiju mnogo puta pričali veoma loše o njoj.

"Njima na čast, na obraz,sve što su pričali. Sve je to smešno smešno i žalosno. Ne bi h se više obazirala na to. Nemam komentar", rekla je Kija.

"S obzirom da sam imala tu čast da sretnem Slobodanovog oca kada sam bila u Zadruzi, kada sam dobila onako divne reči, mislim da dalje nema potrebe za bilo kakvom komunikacijom. Ako meni neka priđe i da mi se javi, ja ću da uzvratim. A da ja prva priđem, to se neće desiti", poručila je Kija.

Kija je progovorila i o Anabeli i Luninim roditeljima i misli da je zaista mrze.

"Mislim da je jača mržnja prema meni od ljubavi. Zaista mislim da je tako. TGrebalo bi da prestanu da me i dalje blate. Zadruga je završila i ta etapa je iza mene i meni je sve smešno to blaćenje mene", rekla je pobednica Zadruge.

"Moja majka je pokazala kako treba da se ponaša i kako treba da voli svoje dete. Ponašala se kao prava dama. Ona je imala mnogo toga da kaže jer to je učinjeno njenom detetu, a nije. Mene zaista neki ljudi mrze da su zaboravili kako se voli sopstveno dete", rekla je Kockareva.

Podsetimo, tokom novogodišnje žurke u Zadruzi, Slobodanonv otac je došao i kada je Kija prišla da se pozdravi sa njim, Dušan je žestoko opsovao i ljutito se sklonio od nje.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track