POSLE SVEGA BOLJE DA SMO PRIJATELJI NEGO DA SE KOLJEMO: Filip otkrio u kakvom je odnosu sa Smiljanićkom, a onda se osvrnuo na razvod Kije i Slobe!
Foto: Printscreen YT

OTVORIO DUŠU

POSLE SVEGA BOLJE DA SMO PRIJATELJI NEGO DA SE KOLJEMO: Filip otkrio u kakvom je odnosu sa Smiljanićkom, a onda se osvrnuo na razvod Kije i Slobe!

Stars -

Filip Đukić jedan je od učesnika prve sezone rijalitija "Zadruge" koji je svojim ponašanjem i odnosom sa Marijom Anom Smiljanić definitivno obeležio ovaj šou program. On je otkrio čime se bavi i šta radi otkako je završio svoje učešće u rijalitiju, u kakvim je odnosima sa Marijom Anom ali i da li je mislio da će doći do razvoda Slobe i Kije.

Kao i svi zadrugari, i Filip se posle "Zadruge" aktivirao po pitanju posla:

"Počeo sam da tetoviram, sad sam trenutno u Podgorici dok se ne oslobodi jedan prostor u Beogradu, tako da ću biti dole sigurno mesec dana. Kad se budem vratio, krećem da radim i na radiju, sa Đeksonom treba da snimim neke dve pesme... Svašta nešto", istakao je on.

Kako su imali burnu vezu u Zadruzi, nismo mogli a da ne pitamo Filipa da li je sad u dobrim odnosima sa Marijom Anom Smiljanić.

"Čujemo se, videli smo se par puta, stalno smo na vezi. U super smo prijateljskim odnosima, posle onoga mislim da je bolje da budemo prijatelji nego da se koljemo", iskren je Filip.

Na kraju, priupitan je šta misli o tome što je Sloba Radanović potpisao predlog za sporazumni razvod braka sa Kijom Kockar:

"Više sam očekivao da će doći do toga nego ne. Tako mi je izgledao taj njihov odnos i energija da mi je više govorilo da će potpisati nego da će odustati", zaključio je Filip.

Kurir.rs/ Pink / Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track