MANEKENKA SE UPLAŠILA: On će biti KLJUČNA FIGURA u razrešavanju zločina, A ONA MU JE DEVOJKA! EVO ŠTA SE DEŠAVA!
Foto: Dragan Kadić

SAZNAJEMO

MANEKENKA SE UPLAŠILA: On će biti KLJUČNA FIGURA u razrešavanju zločina, A ONA MU JE DEVOJKA! EVO ŠTA SE DEŠAVA!

Stars -

Manekenka Sofija Milošević već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Ademom Ljajićem, a u popularnoj seriji "Ubice mog oca" dobila je ulogu Danke koja je u vezi sa kriminalcem Ducijem, ključnom figurom u razrešavanju zločina u trećoj sezoni. Njega će oživeti pozorišni glumac Vukašin Ranđelović, koji je izabran na kastingu pred treću sezonu. Manekenka je ovu informaciju i sama potvrdila.

"Veoma mi je veliko zadovoljstvo što ću se naći u seriji s ovako velikim glumačkim imenima. To mi je oduvek bio san i srećna sam što mi se snovi realizuju", izjavila je ona.

Inače, Tihomir Stanić nije krio zadovoljstvo kako snimanje protiče, a nije ni štedeo reči hvale za novu članicu njihove uhodane ekipe.

"Ona je izuzetno inteligentna devojka, a kamera je voli, tako da za nju ne brinemo. Snimanje treće sezone se pretvorilo u veliko zadovoljstvo. Mi koji smo tu od početka radujemo se međusobno jedni drugima, a sveže snage čine i seriju i nas same još zanimljivijima", izjavio je on.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

S druge strane, Sofija je otkrila da joj baš ovaj kolega pomaže da savlada sve izazove.

"Tokom čitavog snimanja veliku podršku mi pruža Tika Stanić, od koga učim sve što je u vezi s glumačkim poslom. Neverovatno je duhovit i uvek zna da podigne atmosferu na setu, do te mere da ne možemo da snimimo scene od smeha. Verujte mi da nije nimalo lako, ali dajem maksimum sebe kada je svaka scena u pitanju. Nekih scena na setu sam se i sama uplašila koliko su ekstremne", rekla je Sofija.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track