SVI PRIČAJU O LUNI ĐOGANI I NJENOM NOVOM DEČKU, A SADA PROGOVORILA I ONA: Život je nepredvidiv, KRENULA SAM DALJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

EVO ODGOVORA

SVI PRIČAJU O LUNI ĐOGANI I NJENOM NOVOM DEČKU, A SADA PROGOVORILA I ONA: Život je nepredvidiv, KRENULA SAM DALJE! (VIDEO)

Stars -

Kada je izjavila da je emotivno ispunjena i srećna, mnogi su odmah pomislili da je našla novu ljubav, posle Slobe Radanovića, sa kojim je bila ju vezi tokom boravka u Beloj kući "Zadruge". Luna Đogani sada je progovorila na tu temu, i rekla kratko:

"Ne!"

foto: Printscreen

Zatim, blogerka je objasnila šta je mislila pošto je rekla da je emotivno ispunjena.

"To znači da sam srećna. Srećna sam trenutno, nasmejana, dobro sam, došla sam k sebi, vratila sam se u normalu, družim se sa ljudima, sa porodicom, sa prijateljima... Nisam više ona Luna koja hoće da se sakrije, koja hoće da spava, da beži od ljudi. Takva sam bila kad sam izašla iz 'Zadruge', što je i normalno", govorila je ona u emisiji "Zadruga, narod pita", pa nastavila: "Ja jesam otvorena za novu ljubav! Jesam. Želim da se zaljubim. Krenula sam dalje, svakako. Ništa po svaku cenu, ništa ne može na silu. Meni se sve u životu dešavalo spontano. Polako. Život je nepredvidiv", rekla je Luna Đogani.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track