Najnovije vesti

ĆERKU JOJ JE PRETUKAO BIVŠI DEČKO S KOJIM IMA ĆERKU: A Ljuba Pantović ulazi u rijaliti, kad čujete za koju cifru ZAVRTIĆE vam se u glavi!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

DOBRO SE OBEZBEDILA!

ĆERKU JOJ JE PRETUKAO BIVŠI DEČKO S KOJIM IMA ĆERKU: A Ljuba Pantović ulazi u rijaliti, kad čujete za koju cifru ZAVRTIĆE vam se u glavi!

Stars

Ljuba Pantović, bodi-bilderka i majka Aleksandre Subotić, jedne od najkontroverznijih rijaliti zvezda, dobro će unovčiti učešće u drugoj sezoni "Zadruge".

Ljubi je gotovo istovremeno stigla ponuda od producenata "Zadruge" i "Parova", ali je na kraju novac presudio za čije "boje" se odlučila bivša reprezentativka u bodi-bildingu.

- Ljuba je pred kraj prve sezone "Zadruge" dobila poziv od producenata "Pinka", ali je dugo razmišljala da li joj uopšte treba učešće u novom rijalitiju. Dugo je odlagala dolazak u Beograd i odlazak na razgovor sa producentima rijalitija, ali je usledio poziv koji je sve promenio - kaže izvor blizak Ljubi i objašnjava šta je uticalo na to da bodi-bilderka promeni odluku.

foto: Printskrin

- Ljubu su onda pozvali i producenti "Parova", jer žele da u novoj sezoni ona bude centralna ličnost rijalitija. Ponudili su joj sjajne uslove i odličan honorar, ali je Ljuba i njih stavila na čekanje. Međutim, u jednom trenutku je presekla, spakovala kofere i iz Švedske se zaputila za Beograd. Rešila je da ode na razgovor sa čelnicima i "Pinka" i TV "Hepi", pa šta bude - kaže naš izvor i otkriva da je sportiskinja za obe produkcije imala svoje uslove.

Veći honorar, ali i bolje uslove, ponudili su na kraju čelnici "Pinka", te se sportiskinja rešila njima da se prikloni.

- Ljubu ne interesuje ko će ući u "Zadrugu" i sa kim će se takmičiti za glavnu nagradu sve dok su njeni interesi potpuno zaštićeni. Zbog toga je u razgovorima sa producentima oba rijalitija insistirala na nekoliko bitnih stvari. Najpre na honoraru, koji je više nego solidan. Ljuba će dobijati nekoliko hiljada evra na nedeljnom nivou, a dogovorila se da svako pominjanje njenog imena u negativnom kontekstu i dovođenje u vezu sa ćerkom Aleksandrom Subotić dodatno naplati - kaže naš izvor.

- Jasno je Ljubi da će Aleksandra biti jedan od glavnih aduta druge sezone, kao i njen bivši partner Aleksandar Čabarkapa. Zbog toga je i tražila da uđe nekoliko nedelja nakon što rijaliti počne kako bi se što bolje pripremila. Ljuba ne krije da je ćerka više ne zanima i da je prekinula svaki odnos sa njom, ali nema nameru da je štedi u rijalitiju - kaže naš izvor na kraju.

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...