MILJANA KULIĆ ODLUČILA DA SVE ISPRIČA: Besna je na Ivana Marinkovića, i otkrila ŠTA JE TRAŽIO OD NJE U BOLNICI
Foto: Damir Dervišagić

UMISLIO DA JE BORIS TADIĆ

MILJANA KULIĆ ODLUČILA DA SVE ISPRIČA: Besna je na Ivana Marinkovića, i otkrila ŠTA JE TRAŽIO OD NJE U BOLNICI

Stars -

Iako su mnogi pomislili da su Miljana Kulić i Ivan Marinković izgladili odnose kada ju je on posetio u bonici nakon porođaja, nekadašnja učesnica "Zadruge" i "Parova" ipak ne želi da se pomiri sa ocem svog deteta.

Miljana Kulić juče je sa sinom Željkom napustila porodilište u Nišu i vratila se u svoj dom, a iako je slutilo da će doći do pomirenja, ona tvrdi da je Ivan Marinković za nju definitivno prošlost.

foto: Damir Dervišagić

"Definitivno sam precrtala Ivana. Blokirala sam ga na svim društvenim mrežama, i pozive i poruke. Došao je u posetu i sve vreme mi pričao o rijaliti programima. Hvali se kako ga muvaju gejevi, žene, a mene to ne zanima. Gledam ga i samo sam nervozna kada je u mojoj blizini. Umislio je da je Boris Tadić, a nije niko i ništa. Samo je došao da me nervira. Traži da se dete zove Nenad Marinković, kao Gastoz. Zamislite to. Strašno, nemam reči! Želi da se tako zove jer se rodio iznenada i samo ako se bude zvao Nenad, on će ga voleti. Dete je već dobilo ime i svi ga volimo najviše na svetu, a on ne mora da ga voli zbog toga što mu je ime Željko", rekla je iznervirana Miljana.

foto: Printscreen Instagram

"Nije njemu stalo do imena, nego da pokaže narodu da ima uticaj na mene, kao što je pričao u rijalitiju, a evo vidite da nema. On misli da sam ja naivna, a ja nisam nimalo glupa. Sve kapiram i znam da on hoće samo da mi se uvali. E pa ne može to tako", rekla je ona.

Kurir.rs/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track