NATAŠA UVELA MERE PREDOSTROŽNOSTI: Bekvalčeva keširala 20.000 € za polovan džip, al na mamino ime
Foto: Ana Paunković

Ponovila se

NATAŠA UVELA MERE PREDOSTROŽNOSTI: Bekvalčeva keširala 20.000 € za polovan džip, al na mamino ime

Stars -

Nataša Bekvalac kupila je džip „audi Q3“, ali na ime svoje majke Mire, saznaje Kurir.

Pevačica je pazarila luksuzan, ali polovan auto u Novom Sadu za koji je iskeširala 20.000 evra. S obzirom na to da je optužila svog još zakonitog suprugaLuku Lazukića da joj je bez njene dozvole uzeo prethodni automobil, ona je iz predostrožnosti rešila da novi četvorotočkaš ne bude na njeno ime.

foto: Ana Paunković

Brakorazvodna parnica je još u toku, pa Bekvalčeva ne želi ništa da rizikuje, otkriva izvor Kurira.

"Nataša poslednjih mesec dana živi u Novom Sadu i automobil joj je preko potreban jer funkcioniše na tri lokacije. Čim je slobodna, ona je sa ćerkama na salašu u Čeneju, a svake srede mora da dolazi u Beograd da bi Luka u Centru za socijalni rad viđao dete. Takođe, ona nastupa po zemlji i inostranstvu. Do sada su joj roditelji, sestre i prijatelji izlazili u susret i vozikali je svuda, ali ona više ne želi nikog da moli za uslugu, već je rešila da sebi obezbedi auto. Međutim, zbog problema s Lukom, koji joj je uzeo „mini-kuper“ kada se iselio iz njenog stana na Dedinju, ona je odlučila da dok ponovo ne bude slobodna žena, zvanična vlasnica novog vozila bude njena majka Mira. Njoj su i roditelji finansijski pomogli da sebi kupi džip koji joj se svideo", priča naš sagovornik.

Podsetimo, Bekvalčeva je godinama vozila automobil marke BMW, koji je kupila od svojih para. Kada se udala za Lazukića, on ju je nagovorio da proda taj auto pod izgovorom „da je zastareo“. Nataša je zato prodala auto i od tog novca uzela drugi preko njegove firme, pa je prilikom razlaza ostala bez prevoznog sredstva.

foto: Ana Paunković

OVO LUKA TRAŽI DA MU SE PLATI

580 dinara za dve ceđene pomorandže

500 dinara za dva jogurta i orahe

1.700 dinara za dve pice „sicilijana“

80 dinara za grčku pitu

190 dinara za „koka-kolu“

4.022 dinara za uređaj za električnu naplatu putarine

38.954 dinara za dve povratne karte Beograd-Atina

PO PROPISIMA DOVELA ĆERKU DA VIDI OCA

NATAŠA DOŠLA OČEVIM KOLIMA U CENTAR ZA SOCIJALNI RAD

Nataša Bekvalac juče je dovela ćerku Katju u Centar za socijalni rad na viđanje s ocem Lukom Lazukićem. Ona je u Lominu ulicu iz Novog Sada stigla minut pre vremena koje je sud odredio za zajedničke trenutke oca i ćerke. Iako smo očekivali da će provozati novog ljubimca, ona je došla automobilom svog oca Dragoljuba Bekvalca. S njom su bile i ćerka iz prvog braka Hana Ikodinović, koja ju je čekala u kolima, dadilja i još jedna prijateljica. Iako je napolju pljuštala letnja kiša, IT stručnjak je stigao na svom crnom motoru, a bio je kompletno zaštićen od vremenskih nepogoda jer je imao opremu za vožnju. Ni ovoga puta se zavađeni supružnici nisu sreli jer je Luki sud zabranio da prilazi pevačici, pa je bebu predala dadilja. Lazukić je s naslednicom proveo tačno pola sata, nakon čega je Nataša došla i preuzela dete

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track