Najnovije vesti

SIN MILJANE KULIĆ JE DOBIO PROFIL NA INSTAGRAMU ČIM SE RODIO: Svi su mislilI da je to uradila ona, ali ovo je prava istina!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVENO

SIN MILJANE KULIĆ JE DOBIO PROFIL NA INSTAGRAMU ČIM SE RODIO: Svi su mislilI da je to uradila ona, ali ovo je prava istina!

Stars

Miljana Kulić, učesnica rijalitija, porodila se u petak, 27. jula, i na svet donela sina Željka.

Prethodnog dana ona je sa njim izašla iz porodilišta, a sada je otkrila da se nije nadala da će njena beba izgledati tako kako izgleda, naročito ne da će biti plavokosa.

foto: Damir Dervišagić

"Ja sam mislila da će da ima taman ten, da će da bude crno, pa kad sam se porodila sestra je pitala mamu "kako sad Miljani da kažemo da je plav sa plavim očima", ali kad sam ga videla odmah sam se zaljubila u njega", rekla nam je Miljana.

Za njenog Željka je već prvog dana kad se rodio napravljen nalog na Instagramu, ali, iako su svi mislili da je to napravila majka Miljana, to nije slučaj.

"Nisam mu ja otvorila profil na Instagramu, niti neko od mojih. Ne znam ko to vodi, ima ih nekoliko, može biti da je neko do mojih fanova, ne znam ko, neko ga je izgleda zavoleo", saopštila je majka.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Pink, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...