Najnovije vesti

TVRDI DA JE MILJANA U POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI! Ivan Marinković: Zato ona ne priča sa mnom!
Foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić

POŽALIO SE

TVRDI DA JE MILJANA U POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI! Ivan Marinković: Zato ona ne priča sa mnom!

Stars

Ivan Marinković požalio se na ponašanje majke svog sina Željka, Miljane Kulić, i rekao da je ona u postporođajnoj depresiji.

 

foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić

Učesnik "Parova" rekao je u emisiji "Upoznajte parove" kako njegova bivša devojka ne želi da ostvari komunikaciju sa njim i da uprkos što je tokom posete Nišu pokušao da izgladi odnose sa njom, u tome nije uspeo.

 

foto: Damir Dervišagić

"Nismo popravili odnos. Taj dan kada sam otišao da vidim sina, sve je bilo super, međutim, Miljana često menja svoje ponašanje. Opet je ljuta na mene, zahladneo nam je odnos. Rekla je da me više ne voli i da ne želi da bude sa mnom", rekao je Ivan, i to pripisao njenoj postporođajnoj depresiji.

 

foto: Damir Dervišagić

"Evo, Miljana nas gleda kod kuće i napisala mi je da je prijavila sina, da sada ima i ime i prezime, ali da nema oca, jer ona ne zna ko je", rekao je Marinković vidno potresen.

foto: Printskrin

Kontaktirali smo i s Kulićevom, koja nam je odgovorila da ne želi da komentariše ponašanje Ivana Marinkovića.

 

"Ja nisam u postporođajnoj depresiji. Taj čovek me ne interesuje i ne pričam o njemu. Uživam u prvim danima majčinstva, odlično se snalazim. Najviše mi pomaže mama, posebno oko kupanja bebe", rekla nam je raspoložena mama.

 

foto: Printscreen Instagram

(Kurir.rs, J. Stuparušić/ Foto: Youtube screenshot, Damir Dervišagić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...